Tulajdonosváltás a kriptotőzsdénél

Kiválik a Poloniex a Circle csoportból – Justin Sun lehet az új tulajdonos, mely új néven, Polo Digital Assets névvel folytatná tovább a kereskedést.

A Poloniex a héten egy blogbejegyzésben tudatta, hogy kiválik a Circle által kezelt vállalati csoportból és Polo Digital Assets néven új kereskedési platformként működik majd tovább a jövőben. A továbbiaknak nem nyújtanak majd szolgáltatást az amerikai ügyfeleknek sem. A kivásárlás mögött egy ázsiai befektetőcsoport áll, pontosan nem neveztek meg senkit, de a találgatásokból arra lehet következtetni, hogy Justin Sun állhat a felvásárlás mögött.

Az új tulajdonos a következő években több, mint 100 millió dollár forrást allokál a Polo Digital Assets platform fejlesztésére. Az új oldal november 1-én indul, ettől az időponttól kezdve az amerikaiak már nem tudják használni a váltót, de minden további felhasználó eszközét és számláját átmigrálják az új platformra.

A kivásárlást a Circle úgy kommentálta, hogy az új cég révén a Poloniexnek nagyobb szabadsága és több forrása lesz a nemzetközi piacon, hogy még jobb eredményeket tudjon elérni.

Anonim források szerint a TRON alapítója és a BitTorrent CEO-ja, Justin Sun állhat a kivásárlás mögött, aki megjelent a Circle bostoni főhadiszállásán az elmúlt napokban többször is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük