Justin Sun, John McAfee és Vitalik Buterin a top kriptós Twitter influenszerek

  • 8
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Kriptotwitter az a hely, ahol a kriptós közösség rendszeresen lóg. A legfrissebb rangsorolás szerint Justin Sun e hely első számú influenszere. Őt követi John McAfee és Vitalik Buterin.

Justin Sun híres nagyot mondásairól, az árfolyam-függőségéről, de a közösségi média használatához nagyon ért. A WebCelebs által összeállított influenszer rangsorban az első helyet szerezte Justin Sun. Sun, a TRON társalapítója tudja, hogyan kell emelni a hype-ot a közösségi médián. Sun gyakran nevetséges módon már előre bejelenti bejegyzéseit, idő előtt túlhypeolja a TRX tokent, de ettől függetlenül tud értelmes posztokat is kirakni.

Sun összesen 1,65 millió követővel büszkélkedhet, és nincs olyan nap, hogy ne tweetelne. A közösségi média ugyanakkor nem bocsátotta meg azt neki, amikor elhalasztotta a jótékonysági ebédjét Warren Buffettel, mert állítólagosan scam-botrányba keveredett Pekingben.

A második rendkívüli befolyással rendelkező Twitter influenszer John McAfee 1,06 millió követővel. Bejegyzései olyan érméket katapultáltak a holdra és törtek össze később, mint például a Verge (XVG). Miután rendszeresen posztolni kezdett különböző shitcoin-gyanús projektekről, a napi bejelentkezéseit elnevezték “McAfee, a nap érméjének.”

McAfee számtalan figyelemreméltó mutatványa közül kitűnik az az üzenetfolyam, amelyben Satoshi Nakamoto bitcoin feltaláló valós kilétének kiteregetését ígéri. Jelenleg az amerikai hatóságok elöl adócsalás miatt menekülő McAfee előszeretettel jelentkezik be egy Faraday-ketrecből.

Vitalik Buterin csípte meg a harmadik helyet. Fontos háttérinfókat szolgáltat, kommentál és gyakran keserű belső konfliktusokat is kitereget a kriptotérben. Fiókját előszeretettel másolják a csalók és azon keresztül terjesztik ingyenes Ethereumot átveréseiket.

Charlie Lee Litecoin alapító 834 000 követővel került a negyedik helyre. Charlie Lee tweetjeit többször is idézte a mainstream CNBC-n csatorna, de az utóbbi időben viszonylag csendben van, mivel a Litecoin finanszírozási hiánnyal és zuhanó árfolyammal küszködik.

Roger Ver 589 000 követővel az ötödik helyre került. Ver Bitcoin Jézusként kezdte, mára inkább antihőssé vált. Gyakran kommentál a Bitcoin állítólagos tévútra téréséről, folyamatosak a kirohanásai a BTC-vel szemben, a Bitcoin Cash hard fork érme egyik vezéregyénisége.

Érdekesen az egyik legelkötelezettebb bitcoin támogatónak, Andreas Antonopoulos-nak mindössze 499 000 támogatója van. Ettől függetlenül a rajongói kiállnak mellette. Mikor kiderült, hogy ingyen és bérmentve végzi bitcoin evangelizációs munkáját, a közösség sebtiben összedobott neki 37 BTC-t.

A 222 000 követővel rendelkező Whale Panda került a 7. helyre, ismert bitcoin maximalista álláspontjáról. Lee-vel együtt a Magical Crypto Friends csoport tagja, és gyakran megszólalnak ilyen olyan orgánumokon.

A top 15-ös listára olyan személyek is felkerültek, mint Peter Todd, Sasha Ivanov. a Waves projektvezetője és Da Hongfei a NEO-tól.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.