Új hűségprogramot indított az OKEx hatalmas kedvezményekkel

Az OKEx, a világ egyik vezető kriptovaluta spot- és derivatíva kereskedéssel foglalkozó tőzsdéje, egy nagyszabású kedvezmény és jutalom programot hirdetett meg. A máltai székhelyű tőzsde rengeteg kampányt indított el az elmúlt időszakban, amelyek által szeretné kifejezni háláját a lojális ügyfelei iránt. Ebben a hűségprogramban kiosztandó kedvezmények és jutalmak összege több millió dollárral bír. Egyik legbőkezűbb kampánya a Happy Friday, amely során minden héten a heti határidős és állandó swap tranzakciós díjakból befolyó bevételének 20%-át osztja szét a hűséges felhasználói között december 4-től kezdődően.

OKEx

Tekintsük át miből is áll a hűségprogram:

1. Egyszeri kifizetések

Minden olyan felhasználónak, aki betétet helyezett el, tokennel rendelkezett vagy kereskedett 2020. október 16. és 2020. november 26. között az OKEx az eltelt 7 héten a határidős és állandó swap tranzakciós díjakból befolyó bevételének 20%-át egy speciális alapba helyezi, amelyet szét fog osztani egy egyszeri kifizetésként a megnevezett felhasználóknak az eszközeik és a tranzakcióik feltételei alapján. Ezenfelül az OKB tulajoknak az OKB-k értékét (USDT-ben kifejezve) megduplázza az eszköz súly kalkulációs folyamat során.

2. Happy Friday heti pénzosztás

2020. december 4-től kezdődően minden pénteken az OKEx a lojális ügyfeleit megjutalmazza a határidős és állandó swap tranzakciós díjakból befolyó bevételének 20%-ával, amit BTC-ben ad át. Minden új és meglévő ügyfél jogosult a részvételre, és megszerezheti a jutalmakat a lebonyolított kereskedési volumenek és eszközök értékének arányában. Azok a felhasználók, akik OKEx tőzsdei tokennel, OKB-vel is rendelkeznek, duplán kapnak jutalmat. Mikor kalkulálják a teljes eszközértéket, akkor az OKB értékének a dupláját kapják meg átkonvertált USDT-ben.

3. Díj visszatérítés

Azon felhasználók részére, akiknél az eszközök értéke túllépte a 10.000 USDT-t 2020. november 23. előtt, az OKEx egy jutalék visszatérítési kártyát ad ki minimum 100 USDT és maximum 1.000 USDT értékben a felhasználó nettó eszközértékének függvényében. A jutalékvisszatérítés nem fogja befolyásolni a fizetési kalkulációs folyamatot a jövőbeli Happy Friday eseményeknél.

Bónuszok és egyéb támogatások azoknak a vásárlóknak, akik először vesznek kriptovalutát

Azok az új felhasználók, akik 100 dollár értékben vesznek először bármilyen kriptoeszközt, 80 dollár értékű bónuszt kapnak. Emellett igénybe vehetik azokat támogatásokat, amit a különféle oktatási közösségek kínálnak Telegramon és OKEx Akadémián keresztül. Bővebb információt a hűségprogramról itt olvashattok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük