Újra bevált a CNBC antiárfolyam indikátor: 800 dollárt pumpált a bitcoin

A további esésre számító spekulánsok reményei szertefoszlani látszanak, ahogy a Bitcoin a 6000 dolláros árszint helyett 8000 dollár felé lőtt ki a hajnali, ázsiai kereskedési órákban.

Újabb pumpa Ázsiából, jól teljesít a CNBC antiárfolyam indikátor

A Bitcoin az elmúlt 24 órában oldalazó mozgást mutatott. A napi kereskedési volumen is enyhén visszaesett a 20 milliárd dolláros tartományba és az indikátorok egy újabb esés előszelét jelezték. Néhány elemző szerint a 7300 dollárról 6400 dollárra várta a korrekciót. Megint mások szerint a BTC extrém túlvetté vált is az esés elkerülhetetlen.

BTC/USD 2 órás Coinbase tőzsde | Forrás: TradingView

Ehelyett a várakozásokkal szembemenve a BTC 9%-ot erősödött az elmúlt 24 órában és 7250 dollárról 7990 dollárig katapultált, ahol most is kereskedik. A CNBC hírtelevízió antiárfolyam indikátora újra bevált miután Twitteren azt jelentették, hogy a charton a fej-váll minta körvonalazódik ki, ami várható Bitcoin esés előjele.

Josh Rager kereskedő szerint:

A CNBC fej-váll mintát kiállt… és én tényleg be szerettem volna vásárolni az esésbe egészen a 6K közepéig. Egyértelmű antiárfolyam indikátor volt mert a Bitcoin elkezdett pumpálni,

‘Bleeding Crypto’ hozzátette: “Ez a szar soha nem hibázik!! A piac pontosan az ellenkezőjét teszi mint amit kiposztolnak… WOW!!”

Merre tovább a bitcoinnak?

$BTC – 1 órás chart. A Bitcoin egyértelműen pumpál, már a korábbi ellenállás fölött. Az árfolyam közel áll a 8000$ & és úgy látszik a 8200$ 1 napos ellenállás felé tart (konszolidálódhat előtte). 8200$ feletti zárás a napi/hetes charton nagyon bikás jel lenne és 9600$+ lenne az új cél

8200$ jelenti a korábbi ellenállást amit akár már ma áttörhet. Ha továbbra is a vevők (kínai befektetők) képesek dominálni akkor meg sem állhat 9000 dollárig.

A Bitcoin dominancia visszakúszott 56.8%-ra és mintegy 17 milliárd dollárral magasabb az összpiaci érték és 247 dollár felett áll. Az altcoinok is relatíve jól muzsikálnak, az Ethereum, Litecoin és EOS 6% fölötti, a Bitcoin Cash 12.5% és a Binance Coin 14%-ot erősödött 24 óra alatt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük