Újra jön a BitcoinBázis podcastja: a Bohemian Betyars frontembere kriptókról és NFT-kről

Újra jelentkezik a hétvégén a BitcoinBázis podcastja, a Bitcoin Kebab (Karo Zagorus után szabadon). A műsor házigazdája Stier Kata jogász-blogger, akit már jól ismerhetnek az olvasóink, hiszen Kata hétről-hétre a mai világunkat leginkább befolyásoló, érdekes témákról számol be. A Bitcoin Kebab célja, hogy olyan aktualitásokról beszéljünk, amik rányomják a bélyegüket a mindennapjainkra, legyen az a kriptovaluták, a decentralizáció, a blokklánc technológia, a digitális forradalom vagy éppen a mesterséges intelligencia témaköre.

A podcast nyolcadik adásának vendége Palágyi Máté „Kakas”, a Bohemian Betyars világzenei együttes hihetetlen sokoldalú frontembere. Már alig vártuk, hogy hosszú négy év után újra dübörögjön a magát csak „speed-folk-freak-punk”-nak nevező zenekar őrületes nótája. És ami a legjobb: a borsodi fiúk új albuma már NFT-ként is kapható. De miként jött az ötlet, és mi a fene köze van hazánk egyik legváltozatosabb együttesének a kriptovaluták világához?

Kakas podcastunkban elárulja a zenekar és a projekt kulisszatitkait, valamint mesél majd arról is, hogyan „szippantotta be” őt és társait az NFT-k hihetetlenül izgalmas univerzuma. De szót fog ejteni a Decentraland virutális valóság jövőjéről és az Axie Infinity blokklánc játékról is, ami egy igazi gyógyír volt a gubancos időszakokra. Sőt, beszámol arról is, a zenekar hogyan érte el rajongóival az ultimate közvetlenséget. Ezek a Bohemianos fiúk már csak ilyenek… Belülről bomlasztanak, imádják rajongóikat, és már jó előre kitapossák az utat mások előtt – no meg persze egy percig sem tétováznak, ha a digitalizációról van szó.

Ha Ti sem maradnátok le egy könnyed, megmosolyogtató, a Bohemian Betyars úttörő projektjének részeletiről, adásunkat meghallgathatjátok szombattól az Anchoron, de automatikusan terítésre kerül a Spotify-on és más podcast platformon is. Lehetsz rajongó, vagy éppen pályakezdő – ezt mindenképp hallanod kell!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük