Egy utazási platformon a Shiba Inu-tulajdonosok jutalékot kaphatnak

A Shiba Inu egyre nagyobb részesedést szerez a Web2-es szektorban, miután a különböző vállalatok igyekeznek kiaknázni a hatalmas támogatói bázis kínálta előnyöket. Az egyik ilyen cég a Travala, egy utazási vállalat, amely már 2021-ben bevezette a Shiba Inu fizetéseket. Az utazásfoglaló vállalat most egy újabb lépéssel még magasabb szintre emelte a SHIB token támogatását. Egy új programot indítottak el, amely lehetővé teszi a SHIB-tulajdonosok számára, hogy jutalékot kapjanak.

A Travala ajánlóprogramot indít a SHIB-tulajdonosok számára

Travala

Szerdán a Travala a Twitteren jelentette be, hogy a Shiba Inu-tulajdonosok mostantól pénzt kereshetnek a platformjukon. Az új ajánlóprogram lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy akár 5,55%-os ajánlási jutalékot keressenek, ha valaki használja az ajánlási linkjüket.

A mostani bejelentés kizárólag a Shiba-tulajdonosokat említi, mint akik jogosultak az ajánlóprogramra. Úgy tűnik, hogy az új program célja, hogy növelje a SHIB token, mint fizetési mód használatát a platformon.

A program és a kapcsolódó jutalmak leírásából kiderül, hogy a partnerek a legtöbb jutalmat a partneri linkjükön keresztül történő szállodafoglalásokért kaphatják. A szállodai foglalások jutalékát 5%-ban határozták meg, míg a repülőjegyek foglalásánál 4%-ot kereshetnek.

Végül, de nem utolsósorban az ajánlói linken keresztül regisztráló felhasználók után is jutalékot kaphatnak a partnerek. Ebben az esetben 0,5%-ot fognak keresni minden új felhasználó által indított foglaláson, amennyiben az ajánlói linket használva regisztráltak a platformra.

A Shiba Inu adoptációja folyamatosan növekszik

A Travala volt az egyik első vállalat, amely bejelentette, hogy támogatja a Shiba Inu fizetéseket. Ez a 2021-es bikapiac csúcspontján történt, amikor a hájp miatt a kutyás token is nagyot ment. A Travala platformon a megjelenés a mémcoinnak igazi használati funkciót adott, mivel lehetővé tette a felhasználók számára, hogy a Shiba Inuval fizessenek az utazási foglalásokért.

A hét elején a City Pay, egy grúziai fizetési szolgáltató jelentette be, hogy lehetővé teszi a platformján a Binance Pay-t. Mivel a SHIB token egyike azon kriptovalutáknak, amelyekkel a felhasználók a Binance Pay segítségével fizethetnek, ez ismét bővítette a mémcoin elérhetőségét. Ez a partnerség azt jelenti, hogy a Shiba Inu tulajdonosok több mint 600 grúziai kereskedőnél, köztük a tekintélyes Radisson Hotelben is fizethetnek majd a tokennel.

Shiba Inu

A növekvő adoptáció ellenére a SHIB token egyelőre nem sokat profitál a jó hírekből. Jelenleg 0,0000109 dolláros árfolyamon kereskednek vele, miután az elmúlt napokban is több mint 4%-ot esett.