Vegyünk fel kabátot, könnyen lehet, hogy még 2023-ban is tartani fog a kriptotél

Az elmúlt hetekben a kriptoérmék világa az FTX botránytól volt hangos, ami egyáltalán nem meglepő, ha azt nézzük, hogy az egyik legnagyobb kriptotőzsde ment csődbe. Néhány hét alatt, az amúgy is hatalmas értékcsökkenésen áteső érmék, tovább veszítettek értékükből.

A Bitcoin az év elején közel 50,000 dollárnál állt, jelenleg pedig a 16,500 dolláros szintet sem tudja átlépni. Az Ethereum esetében szintén hasonlót tapasztalhatnak a befektetők: a korábbi 4,600 dolláros csúcsról 1,200 dollár alá esett az árfolyam. Nem csodálkoznánk rajta, ha a negatív befektetői hangulat még 2023-ban is kitartana.

Ennek ellenére nem érdemes leírni a teljes kriptopiacot. Számos olyan új projekt létezik, amik az innovatív felhasználási módjuknak köszönhetően hosszútávon is képesek lesznek megőrizni az értéküket. Alábbi írásunkban ezek közül ismertetnünk néhányat.

Dash 2 Trade (D2T)

A Dash 2 Trade egy előértékesítési szakaszban lévő kereskedő- és elemzőplatform. A projekt mögött álló csapat már bizonyított a múltban, hiszen nekik köszönhetjük a népszerű Learn 2 Trade forex kereskedéssel foglalkozó weboldalt is.

A fejlesztők célja, hogy a felhasználóik számára úgy tegyék egyszerűbbé a kriptokereskedést, hogy közben a bevételük mértékét is növelni tudják. Mindezt, olyan eszközökkel igyekeznek elérni, mint a felkapott érméket jelző közösség média mutatók, az előértékesítési szakaszban lévő projekteket analizáló funkciók vagy az on-chain elemzéseket készítő indokátorok.

dash 2 trade kripto listázási értékesítések

A hivatalos weboldalon közzétett ütemterv szerint, a sikeres előértékesítést követően sem fog unatkozni a Dash 2 Trade csapata. Terveik szerint, a platform indulását követő hónapokban és években olyan funkciók válnak majd elérhető, mint automatikus kereskedő robot vagy a rizikóprofilozó mutató.

A kriptopiac “Bloomberg Termináljaként” is emlegetett projekthez számos befektető csatlakozott már. Az előértékesítés indulását követő néhány hét leforgása alatt mára több, mint 6,7 millió dollár értékben kerültek D2T tokenek eladásra.

Azok, akik most csatlakoznak a projekthez, kedvezményes áron juthatnak hozzá a D2T érmékhez. Használatukkal lehetőség nyílik Starter vagy Premium előfizetői csomagok vásárlására, amikkel számos izgalmas funkció válik elérhetővé.

Abban az esetben is érdemes szemmel tartani a Dash 2 Trade előértékesítés, amennyiben nem szeretnénk pénzt áldozni a projektre. A platform indulását követően lehetőség nyílik majd egy korlátozott funkciókkal rendelkező, ingyenes profilt is létrehozni, így bárki számára tesztelhetővé válik a Dash 2 Trade által kínált eszközök egy része.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a projektről, látogass el a Dash 2 Trade hivatalos weboldalára.

D2T token vásárlása

Impact Project (IMPT)

Az Impact Project fejlesztői megelégelték a kriptopiac negatív megítélését a környezetvédelem tekintetében, és úgy döntöttek saját kezükbe veszik a szektor kizöldítését. Ezt úgy kívánják elérni, hogy forradalmasítják, és mindenki számára könnyen elérhetővé teszik a karbonkreditek vásárlását és használatát.

Az Impact Project natív tokenje az IMPT. A befektetőknek lehetősége lesz minden, a projekt partnereinél végrehajtott vásárlást követően IMPT érméket gyűjteni. Az érme tulajdonosai dönthetnek úgy, hogy túladnak a birtokolt érméiken, vagy amellett is letehetik a voksukat, hogy „nyugdíjazzák” azokat. Amennyiben az utóbbi mellett döntenek, úgy az érmék véglegesen megsemmisítésre kerülnek, amivel párhuzamos a légkörből is kivonásra kerül 1 tonna szén-dioxid. Jutalmul a befektetők értékes NFT műalkotást kapnak, amiket később a platform piacterén keresztül el is tudnak adni.

impt masodik szakasz 12 millio utan

Jogosan merülhet fel a kérdés: milyen partnerekkel rendelkezik az Impact Project? Hosszadalmas lenne felsorolni a több, mint 25,000 partnerből álló lista minden tagját, azonban a teljesség igénye nélkül olyan kereskedők találhatóak köztük, mint az Apple, Amazon vagy a Sony.

Elemzők szerint a zöld kezdeményezések szerepe a jövőben egészen biztosan fel fog értékelődni, ezért az Impact Project is jó eséllyel egyike lesz a legjobb hosszú távú befektetéseknek.

Valószínűleg sokan hasonlóan gondolkodtak, mivel az előértékesítés kezdete óta már több, mint 13 millió dollárt gyűlt össze, és a lendület egyre csak erősödik.

Te se maradj le erről az izgalmas zöld kriptóról, és látogass el a projekt hivatalos weboldalára.

IMPT vásárlása

RobotEra (TARO)

A RobotEra egy P2E (play-to-earn vagyis játssz, hogy nyerj) metaverzum sandbox játék, amiben robotok segítségével kell újjáépíteni az elpusztult Taro bolygót. Az izgalmas történet szerint, a bolygójuk hatalmas kataklizmán esett át, és csupán egy maréknyi, emberi tudattal rendelkező robot maradt rajta. A túlélők szűk csoportja célul tűzte ki maga elé, hogy visszaállítja bolygójuk korábbi fényét.

robotera metaverzum

Minden játékos egy tetszés szerint alakítható NFT robottal, és egy véletlenszerűen generált, szintén NFT formában létező kontinenssel kezdi a kalandját. A birtokolt földdarabon számos módja van a profitszerzésnek, lehetőség nyílik ugyanis mezőgazdaságot üzemeltetni, bányászni, vagy különböző szórakoztató- és bevásárlóközpontokat építeni. A platform további érdekessége, hogy a különböző nyersanyagok ötvözésével minden játékos létrehozhat magának egy robotsegítőt is. A létrehozott segítő a napi munkák megkönnyítésén túl, más játékosok segítőivel is képes csatákat vívni. A megnyert csatákat követően pedig értékes TARO érméket szerezhetünk jutalmul.

Kétségtelen, hogy a néhány hete indult előértékesítés már most hatalmas sikereket tudhat maga mögött. Több, mint 160,000 dollár gyűlt már most össze, és úgy néz ki az előértékesítés lendülete csak fokozódni fog az idő előrehaladtával.

A fejlesztők tervei szerint összesen három előértékesítési szakaszban, szakaszonként 90 millió TARO érme kerül majd értékesítésre. Ahogy a sikeresen lezárt szakaszok váltják majd egymást, úgy fog az érme értéke is emelkedni. Míg a jelenlegi, első szakaszban mindössze 0.02 dollár egy TARO érme, az utolsó szakaszra már 0.032 dollár lesz.

Amennyiben szeretnél többet megtudni erről az izgalmas játékról, látogass el a TARO érméknek otthon adó, hivatalos honlapra.

TARO token vásárlása