Zuhan a bitcoin árfolyama? Itt vannak a legjobb mémek

Van, aki terápiára jár, és van, aki meditálással próbálja kezelni a traumás élethelyzeteket. No meg aztán vannak a bitcoinisták, akik a mémekkel oldják a feszültséget. És nem is akárhogy! Megérkeztek mindenidők legjobb kripto mémei, hogy egy kicsit kizökkenjünk a medvés hangulatból. Vágjunk is bele!

Egyesek szerint akár évekbe is telhet, hogy a BTC újra rekordokat döntsön, a stock to flow modell ugyanakkor azt sugallja, hogy a legrosszabb esetben is, a BTC árfolyama még novemberig túllépi a 98 ezer dollárt. Így, vagy úgy, ha igazi HODLer vagy, vigasztalást nyersz a mémekben, mert „míg másoknak mentőövük van, nekünk maradnak a mémek”.

Biztosan senkinek sem mondanak újat a McDonald’s-os viccek, melyek finoman szólva alábecsülik az ott dolgozók munkáját, még akkor is, ha valljuk be, elég fárasztó lehet heti 40 órán át ennyit gürcölni a minimálbérért. De most komolyságot félretéve, vessünk egy pillantást a McDonald’s egyenruháját viselő MicroStrategy vezérigazgatójára, Michael Saylorra, aki konkrétan úgy veszi a bitcoint, mint mások a levegőt. Hogy jól áll-e neki a piros szín, mindenki döntse el maga, azt viszont biztosra mondhatjuk, hogy ő aztán szó szerint semmi áron nem adná el kriptoját.

Aztán jöjjön a főatrakció, maga a McDonald’s, mely most már a bitcoinistáknak célozza álláshirdetéseit. Köszönjük szépen!

Ahogyan azt láthatjuk, a bitcoinisták közel sem veszítették el hitüket, és még akkor is képesek jókat szórakozni, mikor az árfolyam igencsak délre száguld. Hayden Christensen, Anakin Skywalker, és természetesen Kevin Hart magassága – ami lényegében a bitcoin júniusi árfolyamát ábrázolja – sem maradhat ki a buliból.

És igen, a jóöreg befektetői tanács, a „buy the dip”, avagy „vásárold fel az esést” is a bitcoin közösség kedvenc szavajárása, mert nos, nem is olyan egyszerű ez a kriptobefektetés…

Pánikra viszont semmi ok, kedves bitcoinisták! Ha mégsem jönne össze a kriptokkal, még mindig jelentkezhetünk a mémművész pozícióra a Gitcoin-hoz. Vagy majd találkozunk a McDonald’s-nál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.