A Binance feje, CZ reagált a kriptotőzsdét ért szabályozói támadásokra

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

“A kriptovaluták szélesebb körű elterjedését látjuk világszerte, és a különböző országokban egyértelműbb szabályozási keretekre van szükség” – jelentette ki Champeng Zhao, a Binance kriptovaluta tőzsde feje.

CZ az autó kezdeti fejlesztéséhez hasonlította a szabályozó hatóságok által a tőzsdére gyakorolt közelmúltbeli nyomást. Egy szerdai nyílt levélben azt írta a népszerű kriptováltó vezérigazgatója, hogy a kripto elfogadása és fejlődése illetve az autókkal kapcsolatos szabályozások között párhuzam van, mivel “a törvények és irányelvek menetközben alakultak ki”.

“A kriptovaluták szélesebb körű elfogadását látjuk világszerte, és azt, hogy a különböző országokban egyértelműbb szabályozási keretekre van szükség” – mondta CZ. “A nagyobb szabályozás valójában pozitív jel.”

A Binance az utóbbi időben a szabályozási fejlemények kusza hálójába került, többek között a Kajmán-szigetek, az Egyesült Királyság, Thaiföld és Szingapúr joghatósága alatt. A tőzsde időnként megpróbált a szabályozási görbe előtt járni, többek között márciusban a Financial Action Task Force két korábbi tagját is felvette tanácsadói csapatába.

Levelében a vezérigazgató megismételte, hogy tőzsdéje rendelkezik a platform használatára vonatkozó követelményekkel, beleértve a szigorú kereskedési irányelveket, amelyek értelmében a felhasználók 30 napon belül nem kereskedhetnek aktívan semmilyen eszközzel.

Ezen túlmenően a vezérigazgató megjegyezte, hogy júliusban a felhasználói eszközök és a tőzsdei szabványok védelmére szolgáló Secured Asset Emergency Fund (SAFU), valamint a tőzsdei csapat elkülönítésére szolgáló tűzfal is hozzáadásra került a Binance felületéhez.

“A megfelelés egy utazás – különösen az olyan új ágazatokban, mint a kripto” – tette hozzá CZ, aki megjegyezte, hogy a kriptoiparban nagy a bizonytalanság. “Azt is felismertük, hogy a növekedéssel együtt jár a nagyobb összetettség és a nagyobb felelősség.”

További kapcsolódó híreink:

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.