A Booking.com új partnerén keresztül kripto-visszatérítést kínál

A Booking.com partnerségre lépett a Maps.me alkalmazással, hogy a szállásfoglalások után közvetlenül a népszerű offline térképes platform digitális tárcájába küldjön kriptopénz-visszatérítést.

A Maps.me bejelentette, hogy legújabb üzleti partnere a világ egyik legnagyobb szállásfoglaló oldala, a Booking.com. Az együttműködés révén a foglaló oldal 10%-os kripto-visszatérítést kínál. Mindezt úgy, hogy az utazást a felhasználók közvetlenül a Maps.me alkalmazáson keresztül foglalják le, amelybe a vezető szállásfoglaló platform, a Booking.com már integrálva van.

Mark van der Linden, a Booking.com vezető partnerkapcsolati igazgatója úgy nyilatkozott a partnerségről:

“A Maps.me új visszatérítési jutalmazási programja természetes számunkra a Booking.com-nál. Ahogy az utazás kezd beindulni, és az emberek újra fel akarják fedezni a világot, nagyszerű lehetőség, hogy zökkenőmentesen összekapcsoljuk őket a platformunkon található szálláshelyek hihetetlen választékával, miközben szó szerint megpróbálnak új úti célok között navigálni. Akár városi lakást keresnek, akár egy eldugott vidéki nyaralót, akár egy tengerparti üdülőhelyet, nálunk megtalálják a számukra megfelelő szállást.”

ERC-20 tokennel rendelkezik a térképalkalmazás

Az Androidra, iOS-re és Blackberryre készült alkalmazás, a Maps.me, amely az internet használata nélkül nyújt térképszolgáltatást egyre népszerűbb az utazók körében. A MAPS Rewards nevű új funkció kezdetben Európa kiválasztott piacain kerül bevezetésre.

A híres Booking.com portál a Maps.me-vel való együttműködésével úgy tűnik, hogy közvetett módon, de erőteljesen nyit a kriptovaluták és a decentralizált pénzügyek, azaz a DeFi világa felé.

Viktor Mangazeev, a Maps.me társalapítója a következőképpen nyilatkozott:

“A Booking.com-mal való partnerségünk része terveink következő fázisának, amelynek célja egy sor olyan pénzügyi és egyéb szolgáltatás integrálása, amelyeket akkor és úgy nyújtunk, amikor és ahogyan ügyfeleinknek szükségük van rájuk. A technológiát kihasználva összekötjük a fogyasztókat a valós DeFi-alkalmazásokkal, amelyek javíthatják pénzügyi életüket. Ez az első lépés a tömegek számára kifejlesztett alaparchitektúra kialakításában.”

Az alkalmazás egyébként 2021 év eleje óta saját ERC-20 tokennel is rendelkezik, mely a MAPS nevet viseli és 22 millió dollár piaci kapitalizációra tett szert.

További érdekes cikkeink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük