A Floki Inu szövetségre lépett az SSC Napoli focicsapattal

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A Floki Inu a minap nagy bejelentést tett a Twitteren, ugyanis megosztotta követőivel legújabb együttműködésének örömhírét. A kriptó érme az Európa-ligában vezető posztot betöltő SSC Napoli labdarúgóklubbal kötött egyezséget. A megállapodás keretein belül a Floki logója megjelenik majd a csapat mezének hátoldalán, illetve LED tábláknak köszönhetően saját stadionjukban is helyet kap majd.

A FLOKI token mögött álló csoport számára, amely Elon Musk azonos nevű kutyájáról nevezte el a tokent, jelentős előrelépést jelent az olasz focicsapattal kötött szerződés. Az SSC Napoli egyébként 1926-ban alakult meg s azóta az egyik legközkedveltebb csapattá nőtte ki magát Olaszországban. Korábban a csapatban játszott a sport legenda, Diego Maradona is, aki a 80-as években sikerre vitte a csapatot. Jelenleg is ők a 2021/2022-es szezon egyik legkiemelkedőbb válogatottja.

Egy november 23-án megjelent bejelentés szerint az ikonikus Floki logó, amely egy viking sisakot viselő shiba inu kutyát ábrázol, a kooperáció jelképe lesz majd.

A kriptovilág történéseivel foglalkozó Cointelegraph weboldal mögött álló vállalat vezérigazgatója, Jay Cassano, aki mellesleg buzgó Napoli drukker is, örömmel fogadta az együttműködés hírét.

Elmondása szerint „az utóbbi időben egyre több kriptó vállalat és projekt nyit a sportvilág felé. Legyen szó az európai foci ligákról vagy akár az NBA-ről. Vélhetőleg a széleskörű adoptáció elősegítése okán teszik mindezt. Az olyan ligák, mint a Serie A vagy a La Liga sokkal nyitottabbak a kriptó szponzorációk felé, ellenben például az NFL-el.”

Floki SSC Napoli

Egyre bővül a Floki kollaborációinak listája

A közelmúltban a kriptó érme többek között az indiai Kerala Blasters és a spanyol Cádiz klubok licencpartnerévé is vált. Úgy tűnik az FTX kriptotőzsde által kitaposott ösvényt szeretné bejárni a Floki is és a szektor csúcsára törni.

A kriptóért felelős vállalatnak nem titkolt célja, hogy tokenjük a leghíresebb és legelterjedtebb kriptóvá váljon az egész világon.

Természetesen nem a Floki az egyetlen kriptó, amely meghatározó pozíciót szeretne betölteni mind a csapatok, mind a rajongók körében. A Sorare fantáziafoci startup nemrégiben partnerségre lépett a La Liga-val és a Német Labdarúgó-szövetséggel is.

Az, hogy a két kezdeményezés közül melyik lesz eredményesebb, egyelőre még a jövő zenéje.

Forrás: cointelegraph.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.