All-in: XRP – egy profi játékos mindent feltett a Ripplére

Kengo Suzuki, a professzionális e-sportoló a továbbiakban XRP-ben kéri a fizetését. 

Az SBI Holding e-sport üzletága által szponzorált Kengo “KEN” Suzuki most csatlakozott az újonnan alapított Super Smash Bros csapatához. KEN a Nintendo SSBU játékának egyik legnagyobb harcosa, a PGR100 listáján 9. helyen szerepel a mindenkori játékos ranglistán. Az e-sportoló a Twitteren erősítette meg, hogy csatlakozott az SBI e-sport csapatához és külön kiemelte, hogy japán jen helyett XRP-ben kéri a fizetését majd.

Szeptember végén jelentette be a japán SBI Holdings, hogy az e-sport csapatát kriptopénzben szponzorálja majd. A szponzoráció keretén belül a KEN-hez hasonló professzionális e-sport játékosok választhattak, hogy a fizetésüket hagyományos devizában, vagy XRP-ben szeretnék. A japán megacég 2016 óta partner és befektető a Ripple hálózatában. A cég idén júniusban hozta létre az e-sport üzletágát, ami kifejezetten a digitális sportcsapatok fenntartására, partnerségek megkötésére és a brand marketingjére összpontosít majd.

Az SBI Holding egy tokiói székhelyű alapvetően pénzügyi szolgáltatásokra épülő vállalatcsoport, mely eszközkezeléssel és különböző pénzügyi innovációkkal foglalkozik. Az e-Sport pedig most az új terület, ahol a biotechnológia mellett részesedést szeretnének szeretni a piacon.

Kapcsolódó:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük