Alulértékelt a Binance Coin (BNB) és a FTX, áll a TokenInsight friss jelentésében

Érdekes következtetésekre jutott a TokenInsight blokklánc adatelemző és értékelő legújabb, 2020 augusztusi jelentésében. A tőzsdetoken, mint a binance coin (BNB) jóval az elvárt árfolyama alatt kereskedik, míg a a kucoin shares (KCS) messze messze átlagon felüli áron cserél gazdát.

A jelentés már az elején leszögezi, nem könnyű megbízható értékelést adni a kriptovaluta eszközökre, azonban a tőzsdetokeneke esetében nincs ilyen probléma, “következetesen értékelhetőek köszönhetően stabil fizetőeszköz tulajdonságának köszönhetően, ami méltányos ár alapját meghatározását teszi lehetővé.”

Az árak kalkulálásához több paramétert is megvizsgáltak, ilyenek a árnyereség arány, ár/égetési (bevonási/kivezetési) arány, kivezetés hozama, piaci érték/nyereség stb.

Alulértékelt tőzsdetokenek:

Binance coin (BNB): célárfolyam 27.2$ – 32.3$; aktuális árfolyam 19.45$ (Érdekel a kereskedelem a Binance-on, itt egy hasznos útmutató induláshoz!)

Huobi token (HT): célárfolyam 6.5$ – 7.2$; aktuális árfolyam 4.35$

Global utility token (OKB): célárfolyam 6.2$ – 6.5$; aktuális árfolyam 5$

FTX token (FTT): célárfolyam 3.7$ – 4.2$; aktuális árfolyam 3.4$ (Olvasd el az útmutatónkat az FTX tőzsdéről!)

Túlértékelt tőzsdetokenek:

Kucoin shares (KCS): célárfolyam 0.89$ – 1.06$; aktuális árfolyam 1.2$

LEO token (LEO): célárfolyam 0.94$ – 1.17$; aktuális árfolyam 1.22$ (Szeretnétek kipróbálni a Bitfinex tőzsdét? Kezd nálunk!)

Elfogadható árfolyam-tartományban tanyázó tokenek:

HBTC token (HBC): célárfolyam 2.99$ – 3.7$; a jelentés utolsó árfolyama 3.2$, aktuális árfolyam 3.86$, szóval túlértékelt

BitMart Token (BMX): célárfolyam 0.018$ – 0.023$; a jelentés utolsó árfolyama 0.02$, szintén túlértékelt már mivel az aktuális 0.3$

A TokenInsight három hónappal ezelőtti hasonló jelentése még a legtöbb tőzsdetokent alulértékeltnek bélyegezte, egyedül a Bitfinex LEO tokenje kereskedett magasabban, mint amit a TokenInsight elvárt.

“Értékelésünk során kiderült, hogy a digitális eszközpiac egészének optimista növekedése hatására a tőzsdeplatformok tokenjeinek többsége még mindig emelkedőben van, és alulértékeltnek tekinthetőek; némelyik a normál intervallumon belül kereskedik és megbízhatóan működik” – írja a friss jelentés.

Ne feledjük, a jelentés augusztusra vonatkozik és nem veszi figyelembe a héten lezajlott magasabb kilengéseket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük