Az év üzletét hagyja ki a Coinbase – de meddig?

Bár rekord árbevételt könyvelt el az első negyedévben a Coinbase, mégis úgy tűnik kihagyja a szektor legnagyobb üzletét, a dogecoint. Kérdés, hogy ez meddig maradhat így?

Az amerikai kriptováltó részvényeit a múlt héten vezették be a Nasdaq tőzsdére, és megtudhattuk, hogy 1,8 milliárd dolláros rekord árbevételt könyveltek el az első negyedévben. Rekord számok ide vagy oda, a Coinbase az első negyedévben teljesen kimaradt a Dogecoin őrületből, amin nagyot kaszálhattak volna.

A DOGE árfolyama az éve eleje óta 6000% százalékot emelkedett. Azonban nem csak az árfolyam emelkedésből maradt ki a Coinbase. A napi kereskedési volumen a dogecoin piacán még az Ethereum forgalmát is felülmúlja, a bitcoin után a második legtöbbet kereskedett kriptopénz. A magas forgalom pedig jelentős kereskedési bevételt is hoz magával, amit jelenleg a többi kriptopénz platform, a Binance, az OKEx és a Houbi fölöz le

A Coinbase eddig nem adott információt róla, hogy tervezi-e a jövőben, hogy listázzák a dogecoint, pedig már Elon Musk is szívesen látná ott a kutyás kriptopénzt egy sor másik milliárdossal együtt.

Már csak az a kérdés, hogy a frissen jegyzett cég részvényesei mennyire és meddig nézik jó szemmel azt, hogy a cég kimarad a legnagyobb jövedelmet termelő üzletből.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük