Bevásárolta magát a milliárdos Tim Draper az Aragon hálózatba

A kockázati tőkebefektető Tim Draper mintegy 760 000 dolláros (1 millió ANT tokent) stake-t nyitott az Aragon hálózatán, a decentralizált igazgatási projektben.

Ezzel Draper a teljes ANT tokenkínálat 2.5 százalékát szerezte meg. Draperről többször is írtunk, ismert kripto-evangelista vállalkozó, aki több tucatnyi blockchain startupot támogat pénzügyileg.

A svájci Aragon Szövetség célja, hogy egy digitális bírósági rendszert hozzon létre a decentralizált autonóm szervezeteknek (DAO) és a saját Aragon hálózatának. Aki rendelkezik legalább 1000 ANT tokennel, az részt vehet az Aragon digitális bíróság munkájában. A bíróságot február 10-én élesítették, mikor is egy kitalált per keretében Yaz Khoury ethereum classic fejlesztő ügyét tárgyalták.

Az Aragon Szövetség vezetője, Luis Cuende elmondta, hogy Draper azután fektetett be, hogy látta az Aragon bíróságot működés közben.

“Véleményem szerint az Aragon bíróság friss indulása és a tény, hogy a jogos ügyek területén az lehet, mint a bitcoin a pénzügyekben” ami Drapert csatlakozásra ösztönözte.

Draper korábban már kapcsolatba került Cuende egyik korábbi projektjével mikor is befektetett a Stampery adathitelesítéssel foglalkozó startupba. Cuende elmondása szerint ez a korábbi kapcsolat is ösztönözte Drapert befektetésre.

Érdekelhet:

(Forrás: TechCrunch)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.