Új kriptopartnere lett a Chelsea FC-nek

A BingX centralizált kriptotőzsdét 2018-ban alapították, három éve azonban jelentős átalakuláson ment keresztül. A vállalat a párizsi Blockchain Week és a közelgő UEFA labdarúgó Európa-Bajnokság közeledtével számos új partnerséget jelentett be, melyek alapjaiban meghatározhatják a vállalat piachódító kampányát a következő években.

A BingX ugyanis kilépett a kripto-berkekből, és a szponzorált kriptovalutákkal kapcsolatos események mellett bejelentette együttműködését az angol labdarúgó bajnokság egyik legsikeresebb csapatával, a Chelsea FC-vel.

A BingX jelentős megújuláson ment keresztül

A BingX 2021-ben mélyreható megújuláson ment keresztül, melynek következtében globális szinten több mint 10 millió felhasználóra tettek szert a világ több mint száz országában. A BingX azonban nemcsak egy egyszerű kriptotőzsde, hanem egy platform, mely azonnali és származékos kereskedés mellett másolási funkciót, úgynevezett copy trading-et kínál felhasználói számára.

A BingX több mint 700 kereskedési párt kínál, a fő tokenekkel együtt pedig 830 kriptovalutát támogat. Habár volumenben elmarad a legnagyobb kriptotőzsdéktől, mint a Binance, a Bitget vagy a Coinbase, funkcióit és elképzeléseiket tekintve érdemes a BingX-et is a jövő kriptovaluta tőzsdéi között említeni.

A platform által kínált választék és eszközpaletta egyedülálló, algoritmusai pedig a kezdő- és haladó befektetők számára is a legjobb lehetőségek kihasználását teszik lehetővé.

Partnerség a Chelsea FC-vel

A Chelsea FC az angol Premier League egyik legsikeresebb csapata, a tőzsde partnerségét a labdarúgó-klubbal a párizsi Blockchain Week-en jelentették be, ahol a BingX termékigazgatója, Vivien Lin tartott vitaindító beszédet. Az együttműködés keretein belül a Chelsea FC a BingX logójával ellátott edzőkészletet dob piacra, mely mindenki számára megvásárolhatóvá válik.

A Chelsea-től egyébként sem idegen a kriptovaluta-vállalatokkal való együttműködés. Az orosz-ukrán háború következtében megtépázott, tulajdonosától megfosztott klub 2022 májusában a WhaleFin-nel kötött ingujj-szponzori szerződést, mely évente 20 millió fontot ér. A fan tokeneket kínáló Socios szintén a Chelsea szponzora, a Bitget pedig 2022 novembere óta támogatja a labdarúgó-csapatot, melynek keretein belül a csapat és a kriptotőzsde közösen dolgoznak különböző közösségi és promóciós kampányokon.

Az angol Premier League csapatai előszeretettel kötnek partnerséget kriptovalutákkal foglalkozó vállalatokkal. A Manchester City például az OKX kriptotőzsdével, a Watford pedig ugyan ex-Premier League csapat, de részvényeinek 10%-át digitálisan kínálták eladásra, speciális jogokkal együtt.

A BingX szerepvállalása a kripto-életben

A BingX amellett, hogy együttműködésre lépett a Chelsea FC-vel, szintén partnerséget kötött a Certik blokklánc-biztonsági vállalattal és az UFC kiváló harcosaival, Junyong Park-kal és Da Woon Jung-gal.

A kriptotőzsde hivatalos szponzora volt a negyedik Crypto Summit-nak, mely Moszkvában került megrendezésre, és promóciós kezdeményezésekben is aktív szerepet vállal. Nemrégiben, 2024 márciusában a tőzsde megrendezte a SuperX kereskedési versenyt, melynek keretein belül akár egymillió USDT jutalomra is szert lehetett tenni.

A promóciós események mellett az oktatást is támogatja a vállalat. 2023 végén a BingX meghirdette a törökországi Istanbul Bilgi Üniversitesi diákjai számára az Istanbul Financial Literacy kezdeményezést, melynek célja a pénzügyek és a pénzügyi jövő feltárása a fiatalok számára.