Bitcoin és blokklánc konferencia lesz Prágában a következő héten

Akinek még nincs programja a következő hétre, pénteken, május 19-én bitcoin és blokklánc konferencia lesz Prágában. A jegyekre most 20% kedvezmény jár a cikk végén található kuponnal!

 

Bitcoin és blokklánc konferencia lesz Prágában

Az eseményen számos bitcoin hívő, blokklánc technológiai szakértő és startup vesz majd részt. Mind a gazdasági, mind pedig a technológiai oldalról lesznek előadások, így nem csak a programozók tájékozódhatnak majd a rendezvényen, hanem a bitcoin újoncok is biztosan találnak majd programot maguknak.

Prágai Bitcoin Konferencia

Az esemény szervezője, ugyanaz a csapat, akik ősszel Kijevben, tavasszal pedig Moszkvában tartották meg a legutóbbi igen sikeres rendezvényt több, mint 750 résztvevővel. Ez a konferencia sorozat az egyik legnagyobb kelet-európai blokklánc szerveződés. Csehországon kívül Észtország, Oroszország, Ukrajna és Svédország adott eddig otthont a korábbi rendezvényeknek.

Kiállítók és előadások

Bitcoin és blokklánc konferencia a kriptopénz fejlesztéssel kapcsolatos témákat és a blokklánc implementációs lehetőséget emeli ki a fintech és a govtech szektorokban. A részvevők továbbá izgalmas kerekasztal beszélgetéseket is figyelemmel kísérhetnek a bitcoin jogi szabályozása és a piaci támogatása területén.

Az alábbi blokklánc technológiai elemzők, üzletemberek és startup tulajdonosok előadásai érhetők majd el az eseményen:

  • Ugo Bechis, független tanácsadó az e-Paymenttől előadásában a bankrendszerben folyó kriptopénz fejlesztéseket és az EU szabályozási politikáját mutatja majd be.
  • Ian Worral, több fintech projekt alapítója és befektetője az előadásában a decentralizált szolgáltatásokat hasonlítja majd össze a hagyományosokkal szemben. A prezentációjában a blokklánc és a mesterséges intelligencia kapcsolatára is kitér majd.
  • Alexander Ivanov, a Waves Platform alapítója és igazgatója a vállalkozások számára elérhető nyílt blokklánc alapú rendszerekről fog beszélni. A Waves platform lehetőséget ad a közösségi finanszírozást kriptopénz alapokra helyezni és blokklánc alapon kereskedni az egyes eszközökkel.
  • Gabriel Dusil, az Adel blokklánc fejlesztéseket segítő startup inkubátor alapítója arról tart majd beszámolót, hogyan lehet egy professzionális közösséget létrehozni a blokklánc ökoszisztémában.
  • Amin Rafiee, a nemzetközi blokklánc közösség aktív tagja (Ekov3d) blokklánc projektekről mesél majd a tudomány, a társadalom és a jog területéről.
  • Assaf Ben Or, a SolarChange alapítója a blokkláncot a megújuló erőforrások szemszögéből mutatja be.
  • Jonathan Chester, a BitWage alapítója a blokklánc technológia munkaerő piacra gyakorolt hatásáról beszél majd. A nemzetközi távmunkát elősegítő cég igazgatója bemutatja majd a bitcoin fizetési rendszerek működésével kapcsolatos kihívásokat és a blokkláncon alapuló önéletrajzokat.

Bitcoin konferencia Prágában

Az előadásokon kívül számos kiállító is részt vesz az eseményen bemutatva a kriptopénzekkel kapcsolatos szoftvereket, hardvereket, melyek a digitális pénzek tárolásához és bányászatához szükségesek. A decentralizált szolgáltatások fejlesztői, bank szektori résztvevők, hardver gyártók segítenek az elérhető termékeiket megismerteni a közönséggel.

További információ megtalálható a prágai bitcoin és blokklánc konferencia oldalán.

A héten a BBCONFPRAGUE kuponnal 20%-al olcsóbban vásárolhatóak a jegyek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük