Dash a Krakenen – újabb altcoin érhető el a kriptopénz tőzsdén

Újabb altcoin kereskedési lehetőség jelent meg a Kraken kriptopénz tőzsde platformján. Április 12-e óta elérhető a dash adás-vétel a Krakenen.

Dash a Krakenen

Az egyik legnagyobb kriptopénz kereskedéssel foglalkozó platform a héten elérhetővé tette a dash adás-vételét az oldalon. A dash kereskedési forgalma az utóbbi hónapokban jelentősen nőtt köszönhetően a hétről hétre magasabb árfolyamnak. Így az integrációnak nagyon örül a kriptoközösség.

Az utóbbi hónapokban sokat emelkedett a dash árfolyama

Szerdán jelentette be a hírt az amerikai székhelyű kriptopénz tőzsde, hogy mostantól elérhető lesz a dash a Krakenen. Az altcoinban rejlő lehetőségekről pár hónappal ezelőtt mi is készítettünk egy összefoglalót.

A dash/bitcoin devizapár mellett hagyományos devizák közötti átváltást is lehetővé tesz a Kraken. Elérhető lesz a dash/USD és a dash/EUR keresztárfolyam is, ezzel biztosítják a bitcointól független kereskedési lehetőséget.

Ezenkívül pedig a Kraken szeretné kihasználni a dash InstantSend – azonnal altcoin küldés – szolgáltatását, mely révén a tranzakciók ellenőrzésére fordított idő jelentősen rövidebb lesz, mint a bitcoin esetében.

A dash csapat is részt vesz a fejlesztésben

Daniel Diaz, a Dash Core Team üzleti fejlesztésért felelős igazgatója elmondta, hogy a csapat szorosan együtt működött a Krakennel, hogy az integráció megvalósulhasson.

“Nagyon izgatottak vagyunk, hogy a Krakenen elérhetővé vált a dash kereskedés. Továbbra is szorosan együtt dolgozunk majd, hogy a kereskedés zökkenőmentes legyen.”

Egyelőre nincs nagy kereskedési forgalom

Diaz hozzátette, hogy a Kraken a jól strukturált szervezetének köszönhetően az egyik legjobb kriptopénz tőzsde a piacon. Ráadásul ami a népszerűséget illeti, ez a tőzsde vezeti az ügyfél elégedettségi listákat is.

A dash altcoin implementáció is azt mutatja, hogy folyamatosan követik a kriptopénz piacot és fejlesztik a platformot az ügyfél igényeknek megfelelően.

A Kraken hosszútávú célja továbbra is az, hogy elérhetővé tegye az ügyfeleiknek azon digitális pénzek kereskedését, melyre a legnagyobb kereslet kínálkozik.

Folyamatosan fejlődik a kriptopénz kínálat a Krakenen

Januárban számoltuk be róla, hogy az anonimitásáról ismert altcoint, a monerot is felvette a Kraken a kereskedhető kriptopénz alternatívák közé. A dash most már a nyolcadik elérhető altcoin amivel kereskedni lehet a többek közt a zcash, litecoin és ether mellett a megújult platformon.