Már egymillió tárcája van a TRON (TRX) blokkláncának

Egy december 23-ai közlemény szerint a TRON (TRX) blokklánca már több mint egymillió tárcával büszkélkedhet. A TRX csapat mostanában a folyamatos Ethereum kritikájával került a kriptohírekbe.

Forrás: Tronscan

A Twitteren  világgá kürtölt új rekordot Misha Lederman, az IAmDecentralized.org társalapítója indította útjára, aki összehasonlította az Ethereum tárcák növekedési ütemét a TRON walletokéval.

TRON mainnetje az idei évben rajtolt és lassan kezd a DApp fejlesztők must-have platformjává válni az Ethereummal szemben.

Közben a TRON közösségnek és vezetőjének, Justin Sunnak ritkán van olyan napja, hogy ne kritizálná az Ethereumot, ami egyben a TRON fő riválisának is számít, mivel mindkettő egy decentralizált alkalmazások építésére kifejleszt platform, szemben a bitcoinnal, mely digitális fizetőeszköz és értékőrző. Justin a héten azt nyilatkozta, hogy a harmadik legnagyobb kriptovaluta“lassan össze fog roppanni”.

Lederman a twítjében azt is megjegyezte, a TRON platform aktivitása is sokkal nagyobb min az ETH-é volt.

“Összehasonlításképp, (az Ethereum) január 22-én érte el az egymilliós határt, 542 nap, azaz 18 hónap alatt (az Ethereum) mainnet indulása óta,” írta.

A kommentekben ugyanakkor sokan rávilágítottak, az Ethereum felfutása akkor történt, mikor a kriptovaluták még csak marginálisak voltak szemben az idei és 2017-es médiafigyelemmel és felfutással.

Mások szerint a növekedés azért sem állja meg a helyét, mert a TRX 0.02 USD-s árfolyama még mindig semmi a jelenlegi 118 dolláros ETH árfolyamhoz képest.

Utoljára még júliusban írtunk a TRON projektről, akkor az alapítványa felvásárolta a Bittorrent fájlmegosztót. Egy hónappal korábban pedig egy blokklánc egyetemet jelentett be, melynek célja, hogy az érdeklődőket bevezesse a kriptovaluták és a decentralizált hálózatok világába.