Ellen DeGeneres NFT-t árul és Dogecoinról értekezik

A népszerű amerikai talkshow moderátort Mark Cuban milliárdos és frissen sült NFT-fanboy avatta be a kriptovaluták világába.

Akinek nincs sok ideje olvasni, itt vannak a tények röviden:

  • Ellen DeGeneres moderátor aukcióra bocsátott egy NFT-alkotást, a mű neve “Nő a pálcikamacskával,” és valaki 14,555$-t fizetett érte.
  • A befolyt összeget egy jótékonysági szervezetnek ajánlotta fel.
  • Mark Cuban milliárdos is feltűnt a tegnapi Ellen DeGeneres Show-ban, ahol elsősorban a kriptovalutákról, NFT-kről és a dogecoinról beszélt.

DeGeneres még egy két héttel ezelőtti műsorában mutatta be az NFT alkotását, a “Nő a pálcikamacskával” művét (ami voltaképp egy szelfi egy papírlapra rajzolt macskával; a klasszikusok forognának a sírjukban), ami a Bitsky nevű digitális gyűjtemény piactéren lett elárverezve, ahol valaki 14,555 dollárt fizetett érte. A boldog tulaj nem csak a papírlapra rajzolt macskát kapta meg, de a fenti videómonológ is őt illeti.

De ez még nem minden: DeGeneres további 64 digitális másolatot is eladott a fenti monológból 100 dollárért darabját. Igen, ezt a monológot, amit ingyen megtekinthettek a YouTube-on.

Mark Cuban NFT-k mellett dogecoinban utazik

A milliárdos Cuban, aki egyben a Dallas Mavericks kosárlabda csapat tulajdonosa, szintén feltűnt a műsorban kriptovalutákról és NFT-kről értekezve a műsorvezetővel.

“Az NFT-kkel kapcsolatban, azok csak digitális gyűjtemények,” magyarázta. “Ha mindenre gondolsz a telefonodon, amit értékelsz, de különösen a fiatalabb srácok… a legértékesebb dolgaik a telefonon vannak. Az NFT csak egy digitális gyűjtemény, amit megvehetsz, tarthatsz vagy eladhatsz, mint bármi más gyűjthető tárgyat.”

Cuban a kriptovalutákra is kitért, elsősorban a DOGE mémcoinra koncentrálva. “[Dogecoin] egy kriptovaluta viccből vált digitális pénzzé,” magyarázta mielőtt kiemelte, hogy a Dallas Mavericks üzletekben is elkezdték elfogadni a DOGE-t a csapat szuvenírekért cserébe.

DeGeneres számára pedig azt ajánlja, hogy fogadjon el dogecoint a webáruházában, amire a műsorvezető válasza Twitterén:

“Még mindig nem vagyok biztos benne, vagy hogy egyáltalán hogy kell kiejteni, de szórakozás kimondani.”

A műsorvezetőnek nem az első interakciója kriptósokkal. Még 2018-ban Ashton Kutcher színészt látta vendégül, aki a Ripple XRP rejtelmeibe próbálta beavatni. A színész akkor 4 millió dollár értékű XRP-t adományozott Ellen DeGeneres Wildlife Fund nevű jótékonysági szervezetének.

Kora reggeli kriptobulvárunkat olvastátok. Ha tetszett a cikk, és kevesebb hasonlóra vágytok, akkor ne felejtsetek el követni minket a Twitteren, Instagrammon vagy feliratkozni a Telegram csoportunkra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük