Ezzel az új termékkel fele annyi pénzért vághatsz bele a bitcoin bányászatba

A Digital Shovel, a kulcsrakész, mobil kriptobányászati konténerek piacvezető gyártója bemutatja legújabb, legkompaktabb termékét, a NanoPOD-ot. A Miamiban megrendezett bányászati konferencián felfedett újdonság mérete és ára elérhetővé teszi a Bitcoin-bányászatot a kezdő, kisebb tőkével rendelkező magánszemélyek/kisvállalkozások számára is.

A NanoPOD azért is úttörő, mert megnyitja a bányászat világát azon magánszemélyek vagy kisvállalkozások előtt, akik 20 000 és 30 000 dollár közötti összeget kívánnak költeni az induláshoz, szemben a korábbi belépési pontokkal, amelyek 50 000 és 100 000 dollár között mozogtak.

A NanoPOD elég kicsi ahhoz, hogy beférjen egy 210 centiméter magas ajtón. Célja, hogy optimalizálja a bányászok helyét és növelje képességeiket. Nagyobb társaihoz, az m300 és i300 MiniPodokhoz hasonlóan a NanoPOD egy könnyen telepíthető, minden egyben megoldást kínál, amely beltéren és kültéren egyaránt használható.

“Mi a Digital Shovelnél elkötelezettek vagyunk amellett, hogy kulcsrakész mobil egységekkel segítsük a vállalkozásokat kriptobányászati műveleteik skálázásában” – magyarázta Scot Johnson vezérigazgató. “Örömmel mutatjuk be a bányászközösségnek itt, a Miami Mining Disrupton A NanoPOD-ot, ami a megfizethetőség és a fokozott biztonság új korszakát képviseli a kis és közepes bányászok számára.”

Mit tud a NanoPOD?

A NanoPOD legfontosabb jellemzői közé tartoznak a rugalmas áramellátási lehetőségek, amelyek képesek támogatni az egyfázisú 220-240v és a háromfázisú 415-380v és 220-240v feszültséget. Az akár 120 kW-os bányászkapacitással a NanoPOD 28 Bitmain S19 bányász vagy 36 Whatsminer elhelyezésére alkalmas, így elegendő energiát biztosít az optimális bányászati teljesítményhez.

A NanoPOD intelligens PDU-kat is tartalmaz, amelyek lehetővé teszik az egyes áramkörök teljesítményének felügyeletét, automatikus kapcsolását (kézi és automatikus üzemmódban egyaránt), a légköri felügyeleti rendszert, a hővektor-kezelő rendszert és az automatikus ventilátorvezérlést a hatékony hőmérsékletszabályozás érdekében.

A szellőzés és a szűrés tekintetében a NanoPOD hat napellenzős, 6-24″ x 24″ x 4″ méretű beszívónyílást használ, hat 2100 CFM-es ventilátorral együtt. A környezetbarát fókusz hangsúlyozása érdekében a NanoPOD nagy hővisszanyerő képességgel lett tervezve, ami lehetővé teszi, hogy a fúvóventilátorokat részben a fűtésre szoruló épületek vagy üvegházak felé irányítsák. A távoli termosztát lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy figyelemmel kísérjék a szerkezeten belüli hőmérsékletet, és a kívánt hőmérséklet elérésekor automatikusan átirányítsák a felesleges hőt.

A NanoPOD mérföldkövet jelent a vállalat történetében, mivel a Bitcoin-bányászatot a kisebb, az iparágat még csak kóstolgató bányászok számára is elérhetővé teszi rendkívül hozzáférhető és kifinomult megoldásával.