Indul a ‘Verem’: The Pit néven nehézsúlyú szereplőt kap a kriptopénz piac

A 40 millió tárcatulajdonost számláló Blockchain vállalat beszáll a kriptopénz kereskedelembe. Ezentúl anélkül lehet kriptókat vásárolni a tárcán keresztül, hogy külön harmadik fél kriptotőzsdéhez kellene vándorolni.

The Pit, azaz a ‘Verem’ elsősorban a mainstream elfogadottság mélyítésére fog koncentrálni, amit felhasználóbarát és intuitív kezelőfelületével próbál elérni. A szolgáltatás 200 országban lesz elérhető. Támogatni fogja a dollárt, eurót és a fontot, mint fiatpénzek amikért bitcoint, ethert, bitcoin casht, litecoint, tethert és PAX stabilcoint lehet majd vásárolni vagy eladni.

A ‘Verem’ élére egy trader nagyágyút is leigazoltak, Nicole Sherrodot, aki korábban a TD Ameritrade és az E*Trade-nél töltött be vezető pozíciót.

Az első 30 napra a The Pit váltón még csak kereskedési díjat sem kell fizetni és azután is csak 0.24%-os lesz akkor, ha 100 000 dollárnál kisebb volumenben kereskedik valaki havonta. Az értékhatár fölött a díj már csak 0.14%.

A díj 0.01 százalékkal alacsonyabb mint Coinbase Pro-nak a díja, és 0.02 százalékkal kisebb mint a Krakené. A vezető likviditású Binance díjai ennél alacsonyabbak, de lévén a Blockchain.info és a ‘Verem’ első sorban az Egyesült Államokban és Európában fog terjeszkedni, szemben a Binance ázsiai hegemóniájával, így nem fogják egymás köreit zavarni.

Köszönhetően a tárcaszolgáltatásának és bitcoin fizetési processzori megoldásainak, amit a Veremmel össze lehet kapcsolni, a felhasználók egy többmegoldásos opciót kapnak.

Fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a Blockchain tárca egy letétkezelő, ezért nem javasolt nagy összegeket tárolni rajta. Elvégre a te privát kulcsod, a te kriptód.