Itt egy szabadúszó platform, ami Bitcoinban fizet


Méghozzá nem is ‘csak’ Bitcoinban, hanem a Bitcoin Lightning technológiáját használva, ami garantálja, hogy a tranzakciók szinte azonnaliak és nem kerülnek többe, mint pár szatosi. A Microlancer voltaképp az UpWork szabadúszó platform kriptósított változata, persze jóval kisebb, jóval szolidabb és még van mit fejlesztgetni rajta.

Segítségével bitcoint (BTC) kereshetsz online és offline feladatok teljesítéséért és mellé még egy escrow rendszert is biztosít, ami garantálja a bizalom-faktort a megrendelő és a szabadúszó között.

Még van hova fejlődnie, mikor felléptem körülbelül 130 szolgáltatást kínáltak rajta, mint például Twitter megosztást, fordítást, reflinkes regisztrációt oldalakra, követőszerzést stb. és 350 munkaadót találtunk hasonló célokkal. Legalább több a gig rajta, mint a szabadúszós hirdetés. Itt sem válunk BTC milliomossá (maximum szatosiban), de ha van néhány speciális készségünk, vagy szatosikat akarunk keresni gyorsan, akkor érdemes kipróbálni az oldalt.

Microlancer
Lássuk, mit kínálnak a szabadúszók a Microlanceren?

A Microlancer előnyei:

  • Escrow rendszer
  • Bitcoin Lightning, szinte azonnali kiutalások
  • Nagyon könnyű használni
  • Nincs felesleges ügyfélazonosítás
  • Reputációs rendszer

Hátrányai

Csak akkor tudsz BTC-t utalni az oldal escrowjába, ha egy szabadúszó elfogadta a megbízásod, plusz ugye a Lightning hálózat még koránt sem olyan elterjedt, mint mondjuk a SegWit.

Egy próbát mindenesetre megér.

Kapcsolódó:


Crypto.com referral bankkártya MCO Card.png - Ne maradj ki

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.