Itt egy újabb celeb, aki nem bírt ellenállni a bitcoinnak

Busta Rhymes annyira meghatódott a The B Word Dorsey-Musk találkozón, hogy végre megtette az első lépést a kriptotérben.

A rapper Busta Rhymes a legújabb híresség, aki rákattant a bitcoinra, miután a Twitter és a Square vezérigazgatója, Jack Dorsey, valamint a Tesla és a SpaceX vezérigazgatója, Elon Musk a világ vezető kriptovalutájáról társalgott.

Busta Rhymes (eredeti nevén Trevor Smith Jr.) azt tweetelte, hogy “hivatalosan is bitcoin tulajdonos”, mondván, hogy a döntést azután hozta meg, hogy élőben nézte a találkozót, amelyen Dorsey, Musk. valamint az ARK Invest társalapítója és vezérigazgatója Cathie Wood vett részt.

“Eladom magam érte” – írta Busta a bitcoinról. Egy következő tweetben hozzátette: “Amikor briliáns elmék jönnek össze egy szűretlen forráson keresztül. Ez tetszik nekem. Közvetlenül hozzám szól. Mindannyian használják, és ami még fontosabb, tartják”.

Július 14-én Busta Rhymes először tweetelt a kriptopénzről, megkérdezve követőit: “Van itt valaki, aki kriptovalutával foglalkozik? Hogy érzitek magatokat?” A héten folytatta a trollkodást a közösségi médiában, még Mike Tyson bokszolóval is beszélgetett a kriptóval kapcsolatos élményeiről. Dorsey és a MicroStrategy vezérigazgatója, Michael Saylor, mindketten prominens bitcoin támogatók, válaszoltak neki ők és más kriptós személyiségek is.

Busta Rhymes most megerősítette, hogy megtette az első lépést a kriptotérben. És lehet, hogy nem áll meg itt. A rapper hozzátette: “Looking into ETH next”, utalva az Ethereumra, a második legnagyobb piaci kapitalizációval rendelkező kriptopénzre.

További kapcsolódó cikkeink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.