Justin szerint partnerségre léphet a Tron és az Ethereum

A Tron (TRX) alapító és CEO Justin Sun egy podcast felvétel során hintette el, hogy a két decentralizált applikációfejlesztő platform még ez évben hivatalosan is partnerségre léphet. Sun még április 6-án ejtette el a tippet a The Crypto Chick podcastban.

Még pontosabban fogalmazva Sun úgy gondolja “akár még ebben az évben a Tron együttműködik, hivatalosan együttműködik az Ethereummal.” Az Ethereum társalapító Vitalik Buterin tweetjére reagálva Sun elmondta, hogy szerinte a “verseny jobb termék létrehozását eredményezi.” Sun szintén hozzátette:

“Szerintem a jövőben számos Ethereum fejlesztővel, valamint az Ethereumon épített vállalkozásokkal fogunk együttműködni annak érdekében, hogy jobbá tegyük az iparágat.”

Sun egyaránt bejelentett egy második rétegű skálázhatósági projektet (a Lightninghoz hasonlót) a Tronra, ami állítólag 100x-ára növeli a hálózat tranzakció áteresztőképességét és közben drámaian csökkenti a tranzakciós díjat. A várható bevezetés 2019 második negyedévében várható. Sun már korábban is tweetelt skálázhatósági megoldásairól — amit a köznyelvben csak Sun Hálózatra kereszteltek — de még pontos indulási időt nem kívánt közölni.

A podcast során Sun azt is megjegyezte, hogy egy Tether (USDT) stabilcoin bevezetése is esedékes a Tron blokkláncán, a pontos indulás április 9-ére várható. Sun megjegyezte, hogy a tether Tron verziója egy robusztus alternatívája lesz az alapesetben Bitcoin forkként generált USDT-nek.

Sun azt is hozzátette, egy új privát tranzakciókat garantáló hálózat indítása is tervben van az év második felében ami a technológiáját a Zcash (ZEC) altcointól kölcsönözte.

Márciusban már két tőzsde, a szingapúri Huobi Global és a máltai OKEx is jelezte, támogatni fogja a tether Tron verzióját.

Töltsd le a BRAVE böngészőt és keress BAT tokeneket!