Kihátrál az XRP egyik legnagyobb támogatója, Twitteren jelentette be a hírt

Mivel az XRP és a digitális eszközök többsége komoly veszteségeket szenvedett, úgy tűnik, hogy a harmadik legnagyobb kriptovaluta egyik legfőbb támogatója kitáncol a token mögül. Az összes XRP tokenállományának eladásáról posztolt a Twitteren.

Az XRP korábbi támogatója, Tiffany Hayden tegnap a Twitteren bejelentette, hogy már nem tartozik az XRP legnagyobb támogatói közzé és nem tart igényt további XRP tokenre.

“Nincs több XRP tokenem, szóval XRP támogatók találjatok valaki mást, amiről beszélni lehet”, írta bejegyzésében Hayden. Hayden tweetjében arra is kitért, hogy az XRP ára komoly fejfájást okoz a közösség számára. A kriptovaluta nem meggyőző növekedése sokszor volt központi beszédtéma.

Amikor Hayden-t arról kérdezték, hogy miért is lépett ki, azt mondta, hogy az XRP közösség rendkívül mérgező.

Egy másik nyilatkozatában azt írta, hogy az XRP támogatói továbbra is róla és a kilépéséről fognak beszélni. Hozzátette azt is, hogy nem kíván részt venni a közösségben, hiszen rosszindulatú beszólásaikkal megmérgeznek mindent. Azt javasolta a támogatóknak, hogy találjanak mást, akit állandóan támadhatnak.

https://twitter.com/XRP_Baghead/status/1236836185202470912

Hajlandó volt viszont több kíváncsi követőjének válaszolni, hogy miért is hozta meg ezt a számára is nehéz döntést. Ugyanakkor arra figyelmeztetett, hogy egy ilyen mérgező közösség nem tud semmi pozitívat felépíteni.

Idén február elején Tiffany Hayden arról panaszkodott, hogy a Ripple az XRPL blokklánc hitelesítőt választotta, ami szerinte nem méltó erre a posztra. Azt állította, hogy a kiválasztott hitelesítőnek még működő weboldala sem volt.

Az XRP token az elmúlt időszakban meglehetősen gyengén muzsikál és a sikerek nem csapódnak le az árfolyamában, amit a Ripple cég szolgáltat.

Kapcsolódó: