Kilőtt a DASH a latin-amerikai mobilos együttműködés hírére

Pozitívban a kriptopénz piacok: kétszámjegyű erősödés a DASH, IOTA, GAS és Bytecoin piacain.

Lassan, de biztosan javul a helyzet a kriptovaluták piacán. A teljes piaci kapitalizáció 8 milliárd dollárral nőtt és jelenleg 225 milliárd dolláron áll.

A ralit a bitcoin vezeti, ami közel 5%-ot erősödve 7 060$ dolláron tanyázik. A hétezres akadályt relatíve simán vette a coin az elmúlt órában. Az ETH szintén pozitívban van 4,41%-ot erősödve és sikerült áttörnie a 285$ dolláros szintet.

A top 50-ben nincs olyan coin ami pirosban lenne. Az IOTA-t ma nagyon kielemeztük (technikai elemzés itt) és több mint 21%-ot erősödött és 0,73 dollárcenten áll. A kereskedési volumene is nagyot ugrott, már 95 millió dollár fölötti a korábbi 30 millió dollárról. A momentum egyrészt a Fujitsu partnerségnek tudható be, mivel a nagyvállalat bejelentette a IOTA Tangle protokollt fogja használni az audit rendszeréhez. A cardano szintén jól teljesít, 8%-ot erősödött és ~0,1 dollárcenten áll.

Ha lejjebb görgetünk a Coin Market Cap listán, akkor a DASH ralija kiböki a szemünket. A coin 27%-ot erősödve 183 dolláron áll. A masszív erősödés elsősorban egy stratégiai partnerség számlájára írható, pontosan a Kripto Mobile nevű latin-amerikai céggel. A DASH kereskedés legnagyobb hányadát a ZB.com tőzsde teszi ki, több mint 65%-át uralja a DASH/BTC és DASH/USDT kereskedési volumennek. Ugyanakkor érdemes óvatosan kezelni a kereskedési adatokat ugyanis a ZB.com notóriusan hírhedt a volumene meghamisításáról.

Kripto Mobile társalapító az együttműködés kapcsán kifejtette:

“Hihetetlen átmeneti periódusnak vagyunk tanúi Latin-Amerikában, azok akiknek nincs bankjuk, vagy alulbankoltak, egyszerűen nem akarják a bankrendszert használni. A gyorsan és olcsón elérhető telefonjainkkal ötvözve a DASH InstantSend tranzakciós kapacitása és alacsony díjai tengernyi előnnyel fognak járni ezeknek a közösségeknek.”

A monero, Neo, Zcash, VeChain, 0x és Bytecoin szintén 10+ százalékos erősödést tudhat maga mögött. A Top 100-ban a legjobban teljesítő kevésbé ismert coin a GAS, ami 24 óra alatt 30%-ot erősödött.

Szerintetek kitart az erősödés a hétvégéig?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük