Kriptomilliárdos lett egy éjszaka alatt, kár, hogy nem fér hozzá a pénzéhez

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Az amerikai Georgiában egy Chris Williamson nevezetű férfi csupán egy éjszaka leforgása alatt elérte azt, ami minden kriptovalutába fektető egyén legfőbb vágya – kriptomilliárdos lett belőle. Legalábbis ő ezt állítja.

Williamson beszámolója szerint 20 dollár fejében vásárolt a Rocket Bunny névre keresztelt kriptovalutából és a nyuszik jó szokásukhoz híven fürge tempóban neki is láttak sokasodni, s meg nem álltak addig amíg egy billiónyian nem lettek. Bűbájos történet, ugye?

A kriptovalutákat övező őrület jónéhány beruházó életét fordította fel fenekestől – sokak álma vált valóra és hatalmas vagyonra tettek szert, azonban ezzel szemben rengetegen vesztették el szinte mindenüket.

A georgiai férfi reggele ugyanúgy indult, mint az azt megelőző összes többi. Pihepuha fekhelyét nagy nehezen hátrahagyva fölkelt és rutinszerűen lecsekkolta üzeneteit, az időjárást és befektetéseit is, s ekkor jött a váratlan fordulat. Legnagyobb megdöbbenésére azzal szembesült, hogy bizony egy billió dollárral gazdagabb lett.

“Kétszer is leellenőriztem és nem hittem a szememnek, odarohantam az íróasztalomhoz és bejelentkeztem a Coinbase alkalmazásba, felhívtam az egyik barátomat és azt mondtam, ‘Haver, segítened kell kitalálni, hogy hogyan adjam ezt el azonnal!“, nyilatkozta az atlantai FOX 5 televíziós csatornának.

Williamson továbbá azt is elmesélte, hogy megpróbálta a kriptovalutát egy másik tárcába átküldeni, azonban az összeg mennyisége addigra megváltozott. Ezután kapcsolatba lépett a Coinbase-zel, akik biztosították arról, hogy utánanéznek majd a problémának. A Rocket Bunny vezetőségét is el szerette volna érni, viszont ez sajnos nem sikerült számára.

Szerencsére ezen problémák ellenére sem hagyta el Chris-t a humorérzéke és Twitteren még Elon Musk-nak is üzent, abban bízva, hogy a milliárdos üzletember ellátja majd bármiféle jótanáccsal.

A lelke mélyén viszont tisztában van vele, hogy semmi esélye nincs arra, hogy a pénzt megszerezze.

Azóta a fiókját befagyasztották, így nem képes semmiféle tranzakció lebonyolítására és ez egészen addig így is marad, ameddig a vállalat be nem fejezi az ellenőrzést.

Williamson egyik jó barátja is vásárolt ugyanabból a kriptovalutából, ő viszont semmilyen furcsaságot nem tapasztalt.

További érdekes cikkeink:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.