Listázta a Binance.US a dogecoint

Listázta a kriptovilág kedvenc mémcoinját a Binance.us, a Binance amerikai üzletága.

A Binance.US ma jelentette be a listázást és egyelőre csak az USDT stabilcoin ellenében kereskedhető (DOGE/USDT). A kereskedés délben indult magyar idő szerint.

A 2014-ben indult mémcoin a japán Shiba Inu kutyának állít digitális, sokszor komikus önarcképet. A CoinMarketCap jelentése szerint a 24 órás kereskedési volumene a DOGE coinnak 90 millió dollár, aminek túlnyomó többségét a HCoin tőzsdén végzik USDT ellenében. A kereskedési volumen adatokat érdemes fenntartással kezelni mivel a tőzsdék gyakran hamis kereskedési adatokat jelentenek az indexek felé.

Nem az első digitális altcoin amit listázott a Binance amerikai üzletága, ezt megelőzően az IOTA, algorand (ALGO), zcash (ZEC) és dash (DASH) is felkerült.

A Binance.US indulását az évben jelentette be a Binance tőzsde miután az eredeti platformjáról a Binance kitiltotta az amerikai ügyfeleket még júniusban. Az USA ügyfeleket szeptemberben kezdte el átvinni a Binance a helyi platformjára és ezzel egy időben listázta a BTC, XRP, ETH, BCH és USDT digitális eszközöket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.