A Bitcoin Lightning standard: egy kriptotőzsde különleges képességekkel

A személyes adatok védelme nem lehet opcionális, és nem lehet annak az ára, hogy az internetet ingyen kapjuk.

Mára már hozzászoktunk a globalizáció nyújtotta lehetőségekhez annak minden előnyével és hátrányával együtt. Mára mindenki jól értesült, és minden információt könnyen megszerezhet akár egy távoli ország tőzsdei részvényeinek mozgásairól is. Ami azonban még nem mindenki számára könnyen elérhető, hogy ki is tudja aknázni ezen információ birtokában ezeket az adódó lehetőségeket. Beszélhetünk akár az alapszintű banki szolgáltatásokról is, amik még mindig korlátozottan érhetők el a világ egyes részein főleg annak tudatában, hogy a globalizáció már a világ elrejtett részeibe is betette a lábát. A Világbank friss jelentése szerint a világ felnőtt lakosságának egyharmada még egy egyszerű bankszámlát sem tud nyitni magának különböző okok miatt.

A Bitcoin több mint egy évtizede kezdődött térhódítása azonban elérte az első jelentős mérföldkövet a globalizált pénzügyi szolgáltatások kínálatában. Ma már bárki szabadon hozzáférhet a Bitcoinhoz, és összehasonlítva egy bankszámlanyitással, a kriptotárca létrehozását sem gátolhatja meg semmi, ha van egy internetkapcsolattal rendelkező készülék. Ha valaki kriptotárcát akar nyitni magának, ahhoz nem kell semmilyen szervnek vagy kormánynak a jóváhagyása. Nem kell engedélyért folyamodni senkihez, és a kriptovaluták tiszteletben tartják a tulajdonos személyes adatait is.

Ez a történelmi kontextus sarkallt néhány fiatalt arra, hogy egy fejlett pénzügyi szolgáltatást kínáljanak a Bitcoinon keresztül, és így született meg a LOFT új kereskedelmi platform. A platform egyik legkülönlegesebb funkciója, hogy teljes mértékben tiszteletben tartja a felhasználók személyes adatait azáltal, hogy anonimizálják azokat. Ezzel olyan fejlett pénzügyi szolgáltatásokat is képesek biztosítani mint a CFD kereskedés bárki számára, legyen bárhol is a világon. A személyes adatok és a privát szféra védelme mára olyan alapvető követelménnyé vált, amely nélkül egy új generációs pénzügyi eszközt sem lehet felépíteni, pedig gyakran még a világ legfejlettebb régióiban sem mindig figyelnek erre.

A LOFT kriptotőzsde platform

A LOFT platform nemrégiben nyitotta meg kapuit a nagyközönség előtt, és bárki regisztrálhat mindenfajta ügyfélazonosítási előírás betartása nélkül. A platform akár 100-szoros tőkeáttételes kereskedéseket is kínál olyan népszerű eszközpárokra, mint a BTC/USD. Nagyon szépen kidolgozott és egyszerűen használható felületet raktak össze a fejlesztők hozzá annak érdekében, hogy a kezdő is kiigazodjon rajta. Itt bárki könnyen megtanulhatja a kereskedést. A platform nagyon komoly lépéseket tett annak érdekében, hogy a felhasználók tranzakcióit névtelenné tegye, az ügyfélszámlákat bitcoinnal pedig csak a Lightning Network-on keresztül lehet feltölteni. A LN lehetővé teszi a felhasználók számára a teljes körű anonimitást, hiszen még privátabb működést tesz lehetővé mint az on-chain hálózati tranzakciók. Emellett a Bitcoin utalások azonnal teljesülnek a Lightning Network-nek köszönhetően, és ezzel a felhasználói élményt is egy sokkal magasabb szintre emeli.

A csapat és a projekt elköteleződése a privát szféra védelme mellett nem áll meg a LN alkalmazásával. Mindenkit bátorítanak, hogy a platformot csak VPN mellett és TOR-on keresztül használják. Hiszen minél magasabb szintű a személyes adatok védelme, annál szabadabb életet élhetünk, és nem kell félnünk a kíváncsi tekintetektől, és hogy a személyes információt rosszindulatú szándékkal használják fel ellenünk.

A LOFT pénzügyi szabadságot kínál, amin a tőke szabadon áramolhat, amit senki nem tud lekövetni, és senki sem tudja ellopni.

Ha szeretnél több információt kapni a fejlesztésekről, keresd a LOFT híreket a Twitteren (https://twitter.com/LoftTrade) vagy regisztrálj a https://loft.trade oldalán.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük