Már 103 országban lehet kereskedni a Coinbase tőzsdén

Az amerikai kriptotőzsde Coinbase az imént jelentette be, hogy már 103 országban elérhetők a szolgáltatásai. A saját stabilcoinját, az USDC-t pedig 85 országban teszi kereskedhetővé.

A mai napon kiadott közlemény szerint a tőzsde 85 országban kripto – kripto kereskedelmet is enged miután bővítette a globális supportját a saját fejlesztésű USDC stabilcoinjának. A bővítés vonatkozik egyben a Coinbase-re és a Pro-ra is.

A múlt éveb ugyanekkor a Coinbase még csak 32 országban volt elérhető, mára a szám több mint több mint háromszorosára nőtt. Az új országok a következőek:

  • Angola, Örményország, Aruba, Bahama-szigetek, Bahrein, Barbados, Benin, Bermuda, Botswana, Brazília, Brit Virgin-szigetek, Brunei, Kamerun, Kajmán-szigetek, Costa Rica, Curaçao, Dominikai Köztársaság, Ecuador, El Salvador, Ghána, Guatemala, Honduras, Jamaica, Jordánia, Kazahsztán, Kenya, Kuvait, Kirgizisztán, Makaó, Maldív-szigetek, Mauritius, Mongólia, Montenegró, Namíbia, Nepál, Nicaragua, Omán, Panama, Paraguay, Ruanda, Szerbia, Dél-Afrika, Tajvan, Trinidad és Tobago, Tunézia, Törökország , Uganda, Uruguay, Üzbegisztán, Zambia

A Coinbase láthatóan globális céggé kíván válni az elsősorban Amerika-orientált vállalkozás helyett. De persze a Coinbase tájékán sem minden fenékig tejfel.

Április elején, a kriptotél végén kénytelen volt 30 alkalmazottjától megválni és bezárta a Chicagóban egy éve alapított irodáját.

Web hosting in Iceland - OrangeWebsite.com

Januárban pedig a Twitter kriptonépe vette össztűz alá miután felvásárolta a Neutrino nevű olasz startupot, melynek alapítói korábban autoriter országok kormányainak megbízására segítettek állampolgárok után kémkedni. A Twitter hashtag #deletecoinbase azóta elcsendesült, amihez kellett Brian Armstrong CEO nyilvános bocsánatkérése is.

Múlt év decemberben és az azt megelőző hónapokban a tőzsde további 30 kriptopénzt listázott platformján, köztük a Brave BAT tokent, az EOS-t, XRP-p, 0x-et, Stellar XLM-et és a többi shitcoint és altcoint.

A Coinbase ezzel csatlakozik sok más globálisan elérhető kriptotőzsdék rangsorához, mint például a nagy rivális Binance-hez. A Coinbase kifejezetten nagy hangsúlyt fektet az országonkénti megfelelésre és eddig lekopogjuk, egyetlen egyszer sem törték fel.

Ha szeretnéd kipróbálni a Coinbase tőzsdét, akkor kérjük regelj a mi linkünkkel és kapsz az első vásárlásod után 10 dollár értékű bitcoint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük