Öt altcoin, amiben még nagy potenciál lehet

Ben Armstrong, vagy ismertebb nevén BitBoy öt altcoinra hívta fel a figyelmet a Youtube csatornáján.

A kriptoinfluenszer szerint van még öt altcoin, ami most még relatív olcsó, azaz csak pár centbe kerül, de nagy potenciál van bennük. Lássuk ezeket sorban.

1.Pundi X (NPXS)

Armstrong a blokklánc alapú fizetési platformmal, a Pundi X projektjével kezdte a sort. Az alacsony árfolyam ellenére, a legújabb fejlesztésekkel új csúcsra juthat a NPXS árfolyama. A staking és a token égetés mind a kínálat csökkentéséhez vezet, ami hosszútávon emelheti majd az árfolyamot.

2. Holochain (HOT)

A megosztott számításokon alapuló Holochain esetében maga a technológia jelentheti az áttörést. Armstrong szerint a projekt fejlesztése ugyanis a blokklánc technológia és a decentralizáció határait szeretné tovább feszegetni, amit sikerre is vihet.

3. BitTorent (BTT)

BitBoy szerint nem árt, ha egyik szemünket a fájlmegosztó hálózat tokenjén tartjuk. A TikTok-on egyre népszerűbbé váló altcoin kitörhet a jelenlegi árfolyamszintről. Annak idején nagy tűzijáték kíséretében indult el a BTT, azonban máig nem sok mindent sikerült felmutatni. Talán az árfolyam emelkedéssel sikerül majd életet lehelni a projekbe. Azonban addigis, Armstrong szerint jobb, ha résen vagyunk, ugyanis véleménye szerint a TikTok direkt nyomja a Bittorent tartalmat a platformon, ugyanúgy, ahogy ezt a Dogecoin esetében is tette.

4. Harmony (ONE)

A 2019-ben indult projekt egészen az elmúlt hetekig mély álmot aludt, azonban a közösség erejénél fogva ma már az 1 dolláros árfolyamot várják, mint ahogy a neve is adja. A Harmony az Ethereum alapú applikációkat szeretné segíteni a szélesebb körű használatban és a blokkláncok közötti fizetések elősegítésével. Csak az elmúlt hónapban 700%-ot emelkedett az árfolyam, mert az Ethereum magas tranzakciós díjai nem igazán segítik elő a rendszer használatának terjedését.

5. VeChain (VET)

Armstrong szerint a VET-tel nem lehet mellé nyúlni, a termékek nyomon követésére használt technológia ugyanis egyre kelendőbb a vállalatok körében. Az árfolyam tavaly nyár óta emelkedik köszönhetően az egyre növekvő partneri hálózatának, aminek nagy része Kínában van. BitBoy szerint pont olyan árfolyam görbét ír le a VET árfolyama, mint azt a Cardano is tette az elmúlt időszakban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük