Pamela Anderson Playboy-fotókat szerezhetnek a rajongók a BitClouton

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Az elmúlt időszakban hihetetlenül sokat lehetett írni a különféle NFT-tokenekről, amelyek már egyáltalán nem csak egy eldugott kis szegletét jelentik a kriptoszektornak. Hiszen legutóbb például már Lindsay Lohan legújabb számát is meg lehetett venni NFT-tokenként, de például Jack Dorsey első Twitter-üzenete is eladásra került tokenizált formában. És egyre inkább terjednek ezek a kezdeményezések, most a 2001-ben befejeződött Baywatch című sorozatban sztárrá vált Pamela Anderson vonatkozásában jött újabb hír. Eszerint a híresség nemrégiben bejelentette, hogy aláírt másolatokat fog szétosztani legutolsó Playboy-címlapjából a BitClouton.

Pamela Anderson visszatért a közösségi világba

Ugye a BitClout egy nemrégiben indult közösségi hálózat, ahol bárki tud a saját közösségi profiljai alapján coint készíteni. És értelemszerűen aztán lehet ezekből a coinokból vásárolni, így is támogatva az adott hírességet. Persze nem csak hírességekről beszélünk, mindenki, akinek van egy Twitter-fiókja, készíthet ilyen coint. Pamela Anderson most azt jelentette be, hogy a coinjából legtöbbet birtokló három embernek fog aláírt Playboy-címlapokat adni. Tervei szerint holnap zárja majd le az aukciót.

Azt is elhintette a bejelentése kapcsán, hogy az összes coin-birtokosának NFT-ket is fog adni. A történet pikantériáját az adja, hogy sok férfi gyermekkorának meghatározó szexszimbóluma január 26-án megszüntette minden közösségi profilját. Elhagyta az Instagramot és a Twittert is, kijelentve, hogy az olvasásra és a természetjárásra akar fókuszálni.

Nem tudni mi zajlott a háttérben, de március 27-én csatlakozott a BitClouthoz. A csatlakozáskor kiadott közleménye szerint ezzel a decentralizáció fontosságára akarta felhívni a figyelmet – bár a BitClout jelenleg még centralizált. Ráadásul bitcoinból és más kriptovalutából tudunk ugyan BitClout tokeneket venni, hogy mondjuk utána ezekből megvegyük Anderson coinját. De visszafelé ez nem működik, nem tudunk BitClout tokeneket eladni. A BitClout mögött egyébként név szerint nem tudni, hogy ki áll, de kötődése van például a Winklevoss Capitalhoz és a Coinbase Ventureshez is. Aki egyébként hozzá akar jutni Pamela Anderson coinjaihoz, annak mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen a felhajtásnak is köszönhetően már 13 ezer dollár egynek az értéke. A Baywatch-sztárja 13 alkalommal szerepelt Playboy-címlapon, legutóbb 2016 első hónapjaiban. Ez volt az utolsó olyan kiadás, amelyben még voltak meztelen fotók.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.