Partnerségre lépett a Waves Enterprise és a Microsoft

  • 2
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Oroszországban fog a blokkláncfejlesztő platform Waves Enterprise és a Microsoft vállalati blokklánc megoldásokat és felhőtechnológiát fejleszteni.

A Waves Enterprise a Microsoft partnerség keretében fejlesztett megoldásaival elsősorban az oroszországi nagyvállalatokat célozza, nyilatkozta egy blogbejegyzésben Christina Tikhonova, a Microsoft Russia elnöke.

“A Microsoft számára alapvető fontosságú az innovatív megoldások fejlesztőinek támogatása, és az orosz üzleti fejlődés előmozdítása érdekében a kortárs technológiai eszközök széles körű elérhetővé tétele” – folytatta. “Biztosak vagyunk abban, hogy partnerségünk megkönnyíti a blockchain technológia terjedését az orosz vállalati szektorban és globális szinten egyaránt.”

A partnerség keretében a Waves Enterprise megoldásai felkerülnek a Microsoft Azure Marketplace szoftverkínálatába, ami világszerte nagyvállalatok tízezrei számára teszi elérhetővé a Waves vállalati blokklánc termékeit.

A Waves Enterprise egyben a Microsoft Azure Stack Hub platformra is felkerül, amivel a harmadik fél vállalatok hibrid felhőmegoldásokat implementálhatnak a Waves Enterprise vállalati blokklánc csomópontjain keresztül a saját vállalatuk infrastruktúrájában.

A Microsoft Azure Stack egy hibrid felhőszolgáltatási platform amivel az ügyfelek szolgáltatásokat vehetnek igénybe közvetlenül az adatközpontokból.

Egy közös elemzőszoftver kifejlesztése is tervben van amit a Waves Enterprise blokklánc infrastruktúrájában fognak bevezetni. Segítségével strukturált adatokat lehet gyűjteni, beleértve üzleti blokklánc folyamatokhoz és alkalmazásokhoz kapcsolódó adatgráfokat és elemzéseket, anélkül, hogy számítana a csomópontok elhelyezkedése (lokális vagy felhő).

Automatizált okos szerződés audit, tranzakcióelemző, token flow vizualizáció és harmadik feles kompatibilitás is szerepel a közösen fejlesztendő projektek között.

A partnerséget öt évre betonozták be a felek.

Korábbi kapcsolódó cikkeink:

Árnyék-gyülekezőhely Facebook csoport alternatív pénzügyekben gondolkodóknak.😉

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.