A Ripple a legjobbnak ítélt munkahelyek között szerepel

A Ripple azon 100 vállalat között szerepel, amelyek az innovátorok számára a legjobb munkahelyeket kínálják. Az egyedi rangsort a Fast Company állította össze, amely egy technológiára és üzleti életre fókuszáló amerikai magazin. 

A magazinhoz több mint 800 vállalat nyújtotta be a jelentkezését. A Ripple a Redwood City-ben található Rippleworks-el a 74. helyen szerepel. A vállalat azért került be a top 100-ba, mert “a nonprofit társaság évi 2000 dollárt biztosít az alkalmazottak továbbképzésére fejenként.” 

A San Francisco-i székhellyel rendelkező Ripple, mint pénzügyi szolgáltató cég, a 97. helyre került. A Fast Company azzal indokolta a társaság listára való felkerülését:

A munkavállalók ötleteire reagálva a fintech cég létrehozta a University Blockchain Research Initiative-t. 50 millió dollárt adományozott 17 kollégiumnak kriptovaluta és blokklánc kutatásra.

A Ripple amúgy jelezte, hogy nagyon büszke arra, hogy felkerülhetett erre a listára.

Más ismert cégek is felkerültek a legjobb munkahelyet kínáló cégek listájára

A “legjobb munkahelyek innovátorok számára” listára azokat a vállalatokat javasolják, amelyek nemcsak vezetői, hanem a szervezet minden szintjén elősegítik a kutatást és a kísérletezést egy innovatívabb megoldás létrehozása érdekében. A Fast Company értékelő bizottsága szerint a legjobb vállalat az Alsac/St Jude nonprofit társaság, amely a St. Jude Gyermekkórháznak segített a rákos megbetegedésekkel kapcsolatos kutatások finanszírozásában. A listán második helyen szerepel a jól ismert big tech vállalat, a Google, mely nem jelentkezett a felvételre, hanem közvetlenül a zsűri rakta fel a listára. Azért kerülhetett be az internetes vállalat, mert a cég egy úgynevezett “20%-os szabályt” alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy arra ösztönzi az alkalmazottait, hogy idejük 20%-ban különféle mellékprojekteken dolgozzanak. Ennek köszönhetően komoly eredményeket értek el a dolgozók a Google News, a Google Alerts és a Google Street View terén.

Más nagy tech cégek, mint például az Amazon és a Microsoft is szerepelnek a listán, de ott van még a Dell, az élelmiszer-óriás Nestlé, a MasterCard és a PayPal fizetési platform is, valamint egy másik kriptovállalat, a Square (88. hely).

További kapcsolódó cikkeink:

A Ripple, a Brave és a Huobi is csatlakozott a PayID-hez

XRP alapú hiteltermék indítását tervezi a Ripple

Az XRP lehet a Ripple növekedésének gátja?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük