Saját tokent indít a BitMex kriptotőzsde BMEX néven

A BitMex kriptotőzsde saját tokent indít, amelyben mind a meglévő, mind az új felhasználók kapnak.

A BitMEX a világ egyik legrégebbi kriptotőzsde, mely jelenleg perben áll az amerikai igazságügyi minisztériummal és az árutőzsdei határidős kereskedési bizottsággal, érdekes bejelentést tett ma reggel. A kriptovaluta váltó azt írta a Twitteren, hogy saját tokent dob a piacra, amelyet 2022. február 1-jéig airdropként oszt szét az új és a meglévő BitMex felhasználók tárcáiba.

A platform KYC (know your customer) eljárásának teljes mértékben eleget tévő új felhasználók 5 BMEX tokenhez és 10 Tether (USDT) stabilcoinhoz juthatnak. A meglévő felhasználók a kereskedésük után kaphatnak majd BMEX tokeneket. A tőzsde bejelentette, hogy egy ajánlóprogram is a felhasználók rendelkezésére áll majd, akik ha 3 barátot sikeresen meghívnak a platformra, azok regisztrálnak és kitöltik a KYC-t, akkor 15 BMEX tokent kaphatnak.

A BMEX tokenek maximális kínálata 450 millió darab lesz. A BitMex az új tokennel kapcsolatban azt nyilatkozta:

“A BMEX nagy többségét a felhasználók jutalmazására és a BitMEX ökoszisztéma növekedésére fordítjuk majd. 20%-ot a BitMex alkalmazottai számára tartunk fenn, további 25%-ot pedig a token és az ökoszisztéma iránti hosszú távú elkötelezettségünkhöz.”

A kriptotőzsde weboldala szerint a BMEX token fehérkönyve 2022 januárjában lesz elérhető. Úgy tudni, hogy a tokennel csak 2022 második negyedévében lehet majd kereskedni, így az USD-ben vagy BTC-ben kifejezett értékét a piaci erő fogja meghatározni. A token csak az Egyesült Államokon kívül tartózkodó felhasználók számára lesz elérhető, mely a BitMex ígérete szerint javítja a felhasználók általános kereskedési élményét, a kereskedők különféle díjkedvezményekben részesülhetnek. Emellett az Earn termékek után nagyobb hozamot kaphatnak, az új termékekhez pedig elsőbbségi hozzáférést, illetve a váltó által indított nyereményjátékokon részvételi lehetőséget.

Tovább BitMex hírek: