Tartja magát a kriptopénz piac, a bitcoin továbbra is $6500 felett maradt az elmúlt napok emelkedése után

Egyelőre tartja magát a kriptopénz piac az elmúlt napok emelkedő trendjét követően. Nagyrészt zöldek a grafikonok.

Tartja magát a kriptopénz piac

Ahogy a Coin360 adatai is mutatja nagyrészt zöldben állnak a kriptopénz árfolyamok és a bitcoin is meg tudta tartani az elmúlt napokban összeszedett nyereségét. A legnagyobb altcoinok is stabilan tartják magukat.

CoinmarketCap

Cikkünk írásakor a bitcoin 6700 dollár felett jár, ami több, mint 2%-os emelkedés a tegnapi napi árfolyamhoz képest. A jelentős növekedés június 30-án indult meg, miután jőnius végére a piac elért egy mélypontot. A 6500 dolláros támasz erősnek bizonyult a legnagyobb kriptopénz esetében.

A második legnépszerűbb altcoint, az ethereumot 470 dollár körül kereskedik, mely szintén 2%-os növekedést jelent a tegnapi naphoz képest. Az ethereum már járt 480 dollár felett is a héten, mellyel 8%-os erősödést tudhat be maga mögött.

A CoinMarketCap listájában is szinte minden zöldben áll, kivéve talán a Cardano (ADA) érmét, mely kevesebb, mint 1%-ot vesztett az értékéből az lemúlt nap során.

A teljes piaci kapitalizáció így ismét 270 milliárd dolláron áll, mely jelentős növekedés a június végi 230 milliárd dolláros mélyponthoz képest. A növekedés fele pár napja órákon belül zajlott le a piacon.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük