Kétszeres áron a Telegram Gram token a 2018-as ICO-hoz képest

A Telegram új digitális tokenje, a Gram 4 dollárért kerül előértékesítésre, ami 201%-kal magasabb ár, mint amit a befektetők fizettek 2018. márciusban az elsődleges tokenkibocsátás során (ICO).

A japán Liquid kriptotőzsde által levezényelt tokenértékes keretében 12.5 százalékos kedvezményt kapnak azok, akik a Liquid natív tokenjéért, QASH tokenért vásárolnak Gram tokent.

A Gram előértékesítés július 10-én indul és néhány ország állampolgára, mint Japán, USA nem vehetnek részt a friss befektetési körben.

A Liquid eddig nem tette közzé, hogy pontosan hány százalékát értékesíti a teljes Gram tokenkínálatnak, aminek gondnokságával megbízott vállalat a dél-koreai Gram Asia. Az utóbbi, saját bevallása szerint, Ázsiában a legnagyobb Gram token mennyiség birtokosa. Annyi viszont már kiderült, hogy a befektetők 2019 októberében fogják megkapni a tokenjeiket az után, miután a TON mainnet elstartol.

A Telegram cég és Pavel Durov nem kommentálta az előértékesítést.

A Telegram ugyanakkor korábban már jelezte, hogy ázsiai, különösen japánban tőzsdéken kívánja teríteni a tokenjét.

A HASH Crypto Investment Bank egy februári jelentése szerint a Gram mainnet és Gram token piaci értéke akár a 29.5 milliárd dollárt is elérheti 2019 végére miután a privát értékesítések során 1.7 – 1.7 milliárd dollárt gyűjtött a Telegram 100+ befektetőktől.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük