A Tether leállítja az új USDT coinok verését az EOS és az Algorand hálózatokon

A Tether, a világ legnagyobb stabilcoinjának kibocsátója módosítja blokklánc-stratégiáját, és leállítja az új USDT coinok verését az EOS és Algorand hálózatokon.

A Tether bejelentette, hogy 2024. június 24-től kezdődően megszünteti az USDT veretését az EOS és Algorand hálózatokon. De a következő 12 hónapban továbbra is beváltják az USDT-t ezeken a platformokon.

A közösségi érdeklődés és támogatás kritikus tényező a Tether döntéshozatali folyamatában. A Tether rendszeresen értékeli az egyes hálózatok biztonsági architektúráját, hogy biztosítsa a kiválasztott blokklánc biztonságát, használhatóságát és fenntarthatóságát. Ez a gondos értékelés segít az erőforrások elosztásában a biztonság és a hatékonyság növelése érdekében. A vállalat továbbra is elkötelezett a közösség által értékelt protokollok és láncok támogatása mellett.

Az EOS és az Algorand támogatásának megszüntetését azért kezdeményezték, hogy fenntartsák az USDT és a Tether által kibocsátott egyéb tokenek robusztus blokklánc ökoszisztémáját. A vállalat biztosítja a felhasználóknak, hogy ezt az átmenetet aprólékosan fogják végrehajtani, hogy minimalizálják a zavarokat. A felhasználók zökkenőmentes élményre számíthatnak, mivel a Tether megkönnyíti ezt a változást, és mindent megtesz a felhasználók kényelméért.

A Tether arra ösztönzi a közösséget, hogy minden protokollon bővítse az USDT felhasználási eseteit. Jelenleg a Tether ára 0,999566 dolláron áll, a 24 órás kereskedési volumen pedig 53 829 062 141 dollár. A piaci kapitalizációja 112 892 696 322 dollár, a forgalomban lévő készlet pedig 112 941 691 563 USDT coin.

A Tether mostani stratégiai irányváltása is újra rávilágít a stabilcoin piac fejlődő dinamikájára, ahol a közösségi elfogadás és a blokklánc biztonsága egyre inkább prioritást élvez a támogatott hálózatok puszta számával szemben.