A Travala és a World of Warcraft közösen egy videojáték versenyt támogat

A World of Warcraft és a Travala bejelentették, hogy partnerségi megállapodást kötöttek, mely révén egy videojáték versenyt fognak támogatni.  

A Blizzard 2004-ben fejlesztette World of Warcraft (WoW) egy többjátékos videojáték, amely az interneten keresztül a világ minden részéről kapcsolja össze a játékosokat. Jelenleg több mint 5 millió játékosa van, de fénykorában meghaladta a 10 milliót is a felhasználók száma. A játék annyira népszerű volt, hogy 2016-ban még film is készült róla, habár nem igazán nyűgözte le a rajongói tábort.

A Travala foglalási platform, mely segítségével szállodákat és repülőt foglalhatunk, majd kriptovalutával fizethetünk érte, a Chainlink-kel (LINK) való együttműködésük után, most a WoW  videojátékkal és a Ready Rider-rel fogott össze, és egy nagy videojáték versenyt szponzorálnak. A Ready Rider egyébként olyan szolgáltatás, amely több világhírű videojáték játékosait verbúválja össze, akik egymással versenyezhetnek. Ilyen játékok a Fortnite, az Escapre from Tarkov vagy a DOTA 2 is.

A versenyek döntőin viszont személyesen kell a játékosoknak megjelenniük, és egy előre kijelölt helyszínre utazniuk. Ezért nem meglepő, hogy miért éppen a Travala foglaló oldalt választotta a WoW partneréül. A játékosok a versenyen több ezer dollárt nyerhetnek, és csak utazásra akár 2000 dollár ütheti a markukat. Juan Otero a Travala vezérigazgatója arra mutatott rá:

„Ez nagyszerű lehetőség számunkra, hogy új közönséget érjünk el, aki talán még nem hallott a Travala.com-ról. Remélem, hogy hamarosan még több ilyen partnerséget jelenthetünk be. Bízom benne, hogy a játékosok élvezni fogják a bajnokságot, és örömmel segítünk lefoglalni a következő utazásukat a megnyert kreditekkel.” 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük