Új Facebook csoport indult magyar kriptovaluta cégek aktív közreműködésével

Néhány nappal ezelőtt indult a FacebookonBLOKKLÁNC MAGYARORSZÁG ➤ Bitcoin ➤ Ethereum ➤ Kriptovaluták csoport a Bitcoinbázis, a Coincash és Cryptofalka munkatársainak aktív közreműködésével. A csoport célja, hogy kezdőknek és vérbeli kriptósoknak egyaránt aktív és szabad közösségi teret biztosítson.

A kulturált és moderált hírtartalmakat, útmutatókat, leckéket is biztosító csoport minimális korlátozások mellett szeretne minőségi társalgások színterévé válni a kriptoközösség és a szélesebb társadalmi rétegek számára. Legyen szó bitcoinról, ethereumról, általános pénzügyekről, bankokról, fintech cégekről, innovációról, menő startupokról, kriptovaluta kereskedelemről, bányászatról, meetupokról vagy hozamvadászatról, a BLOKKLÁNC MAGYARORSZÁG ➤ Bitcoin ➤ Ethereum ➤ Kriptovaluták csoport segíteni fog élménydúsan és biztonságosan navigálni a pénzügyi világ e többség számára még ismeretlen szegmensében.

A csoport a közösség erejére és felkészültségére szeretne támaszkodni, de ha kérdésed adódna vagy elakadnál, akkor az iparágban évek óta aktív adminok is a rendelkezésedre állnak.

A következő hetekben újabb információkat osztunk meg veletek a csoportról, továbbá tervben vannak változatos akciók és nyereményjátékok, így támogatva a csoport növekedését.

Csatlakozz Te is és építsük együtt az újgenerációs fizetőeszközök közösségét hazánkban!

BLOKKLÁNC MAGYARORSZÁG ➤ Bitcoin ➤ Ethereum ➤ Kriptovaluták

Kapcsolódó cikkek:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük