Vedd meg a foci VB-re a jegyed bitcoinnal!

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Több lelkes szurkolóban is felmerült a kérdés, hogy ha bankkártyával és banki átutalással lehet fizetni labdarúgó világbajnokság jegyekért, akkor vajon van-e lehetősége arra, hogy a foci VB-re a jegyed bitcoinnal vásárold meg. A válasz pedig IGEN! Most már ezt is megteheted.

Bitcoin Holdállomás 🚀 építő most 25% kedvezménnyel. Kuponkód: HF18TOTHEMOON

VB Oroszországban

Eddig több, mint 1.7 millió jegy kelt el a második körös értékesítés során az idén Oroszországban megrendezésre kerülő labdarúgó világbajnokságra. A jegy vásárlásra ismét lehetőség nyílt április 18-tól, az utolsó körben pedig május 1-én lehet a FIFA jegyértékesítő központokban a jegyekhez jutni. Hivatalosan a jegyeket online lehet megvásárolni a VISA bankkártyákkal, mely az esemény hivatalos szponzora, de természetesen másik kártyával vagy banki utalással is lehet fizetni.

Mindemellett pedig a június 14 és július 15 között megtartott foci VB-re a jegyed most már bitcoinnal is megvásárolhatod. Még ha kell is hozzá egy kis turpisság.

A jegyed akár bitcoinnal is megvásárolhatod

Egyre több ember használja a kriptopénzeket fizetésre világszerte. Kifejezetten azokban az országokban, ahol a helyi fizetőeszköz árfolyama nem elég stabil, a kriptopénzek már a mindennapi élet részeivé váltak, mint ahogy például többször is írtunk róla, Venezuelában is. Így jogosan merül fel sokakban a kérdés, hogy lehet-e kriptopénzzel fizetni a foci VB-re a jegyekért?

 

A megoldást a bitcoin bankkártyák jelenthetik, melyek kisebb kihagyás után ismét elérhetőek az európai felhasználók számára.

A Wirex több pénznemben: dollárban, euróban és fontban nyilvántartott számláin természetesen bitcoinban is elérhető az egyenleg. A VISA alapú fizikai kártyák újra kibocsátását már meg is kezdték pár országban és a következő négy hét során a többi európai országban is újra értékesítik majd őket.

Amennyiben inkább a Mastercard kártyáit részesíti előnyben valaki, az Epayments ad megoldást a könnyű és gyors bitcoin fizetésre. A kártyát bitcoin mellett bitcoin cash-el, litecoinnal és ethereummal is fel lehet tölteni, amellett, hogy dollár, euró és rubel letétet is fogad számla. Ez utóbbi Oroszországban különösen hasznos lehet majd.

Oroszországban számos lehetőség nyílik a bitcoinnal és egyéb kriptopénzzel való fizetésre. Amennyiben pedig készpénzre lenne szüksége valakinek, Moszkvában már az utcán is válthat bitcoint.

Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.