Vedd meg a foci VB-re a jegyed bitcoinnal!

Több lelkes szurkolóban is felmerült a kérdés, hogy ha bankkártyával és banki átutalással lehet fizetni labdarúgó világbajnokság jegyekért, akkor vajon van-e lehetősége arra, hogy a foci VB-re a jegyed bitcoinnal vásárold meg. A válasz pedig IGEN! Most már ezt is megteheted.

Bitcoin Holdállomás 🚀 építő most 25% kedvezménnyel. Kuponkód: HF18TOTHEMOON

VB Oroszországban

Eddig több, mint 1.7 millió jegy kelt el a második körös értékesítés során az idén Oroszországban megrendezésre kerülő labdarúgó világbajnokságra. A jegy vásárlásra ismét lehetőség nyílt április 18-tól, az utolsó körben pedig május 1-én lehet a FIFA jegyértékesítő központokban a jegyekhez jutni. Hivatalosan a jegyeket online lehet megvásárolni a VISA bankkártyákkal, mely az esemény hivatalos szponzora, de természetesen másik kártyával vagy banki utalással is lehet fizetni.

Mindemellett pedig a június 14 és július 15 között megtartott foci VB-re a jegyed most már bitcoinnal is megvásárolhatod. Még ha kell is hozzá egy kis turpisság.

A jegyed akár bitcoinnal is megvásárolhatod

Egyre több ember használja a kriptopénzeket fizetésre világszerte. Kifejezetten azokban az országokban, ahol a helyi fizetőeszköz árfolyama nem elég stabil, a kriptopénzek már a mindennapi élet részeivé váltak, mint ahogy például többször is írtunk róla, Venezuelában is. Így jogosan merül fel sokakban a kérdés, hogy lehet-e kriptopénzzel fizetni a foci VB-re a jegyekért?

 

A megoldást a bitcoin bankkártyák jelenthetik, melyek kisebb kihagyás után ismét elérhetőek az európai felhasználók számára.

A Wirex több pénznemben: dollárban, euróban és fontban nyilvántartott számláin természetesen bitcoinban is elérhető az egyenleg. A VISA alapú fizikai kártyák újra kibocsátását már meg is kezdték pár országban és a következő négy hét során a többi európai országban is újra értékesítik majd őket.

Amennyiben inkább a Mastercard kártyáit részesíti előnyben valaki, az Epayments ad megoldást a könnyű és gyors bitcoin fizetésre. A kártyát bitcoin mellett bitcoin cash-el, litecoinnal és ethereummal is fel lehet tölteni, amellett, hogy dollár, euró és rubel letétet is fogad számla. Ez utóbbi Oroszországban különösen hasznos lehet majd.

Oroszországban számos lehetőség nyílik a bitcoinnal és egyéb kriptopénzzel való fizetésre. Amennyiben pedig készpénzre lenne szüksége valakinek, Moszkvában már az utcán is válthat bitcoint.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük