Világ legnagyobb kriptotőzsdéje saját blokkláncot indít

 A világ legnagyobb kriptotőzsdéje saját blokkláncot indít Binance Chain néven az elkövetkezendő hónapokban.

Tovább bővült Magyarország legnagyobb bitcoin ATM hálózata. Keresd a CoinCash új ATM-eit a Konzolvilág üzleteiben. Kattints a bitcoin ATM-ek listájáért.

Jön a Binance Chain

A forgalom alapján legnagyobb tőzsdének számító Binance kedden Twitteren közölte, hogy saját blokklánc hálózatot fejleszt. A Binance Chain névre keresztelt hálózat segítségével ICO tokeneket lehet majd kibocsátani. A közleményben az alábbiak szerepelnek:

“A Binance egy újabb szintre emeli a blokklánc technológia elfogadottságát amellett, hogy eddig is segítette az iparág előrehaladását. A következő hónapok során készek leszünk a fejlesztéssel, és elindulhat a Binance Chain. Ezzel pedig több millió projekt tud majd a jövőben könnyedén tokent kibocsátani az önfinanszírozáshoz.”

Az elfogadottságot szeretnék növelni

A Forbes cikke szerint a Binance a terveiket egy korábbi Szingapúrban tartott rendezvényükön már felfedte. A blokklánc technológiával foglalkozó üzleti rendezvények Changpeng Zhao, a Binance igazgatója már beszámolt róla, hogy az új terveikkel globális szinten szeretnék növelni a kriptopénzek elfogadottságát. Changpeng Zhao elmondása szerint mindent meg fognak tenni, hogy az utalások és fizetések terén minél szélesebb körben elterjedtek legyenek a kriptopénzek.

Michael del Castillo, a Forbes írója a Twitteren kommentálva a hírt annyit tett még hozzá, szerinte több millió érmének több ezer blokklánca készülhet így majd a Binance Chain segítségével.

A Binance céljai összecsengenek a napokban a CoinDesk szerkesztői levelében elhangzottakkal, aki szintén kitért arra, hogy szükséges kriptopénzek elfogadottságának növelése.

Továbbra is dübörög a szekér a Binance háza táján

Binance CEOChangpeng Zhao továbbra (is) igen pozitívan jellemezte a cég működését. Akkor a CEO elmondta, a Binance továbbra is nagyon stabil lábakon áll, attól függetlenül, hogy több mint 50%-os visszaesés volt tapasztalható a forgalomban a kriptopénz árfolyamok csökkenése és az általános érdeklődés visszaesése miatt. Az igazgató hozzátette, bár a kereskedési volumen visszaesett a januári csúcsokhoz képest, a forgalom még mindig meghaladja a két vagy három évvel korábbi szintet, ezért az üzlet továbbra is jövedelmező.

A globális növekedésről már korábban is többször beszélt Changpeng Zhao és ennek a stratégiának a lépéseit pedig fokozatosan meg is valósítják. Nemrég például Ugandában nyitottak saját tőzsdét, melyen bitcoin és ethereumot lehet a helyi pénzre, ugandai shillingre váltani.

Regisztrálj a Binance-re és vegyél részt a kereskedési versenyeken ahol értékes ajándékokat, bitcoint nyerhetsz.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.