VIP számlával kárpótolja a Binance az ügyfeleket

  • 5
  •  
  •  

A Binance az adatszivárgás kapcsán újabb közleményt adott ki, az érintett ügyfeleket VIP számlával kárpótolják.

Kriptovaluta kereskedési robotok megfizethető áron! Passzív jövedelem egy életre!

Miután kiderült, hogy augusztusban több számla kapcsán személyes adatok szivárogtak ki a Binance kriptopénz tőzsdéről, a cég most újabb közleményt adott ki.

A KYC folyamat során megadott fényképek és felhasználói adatok néhány esetben megegyeztek azokkal az adatokkal, amit egy zsaroló a Binancenak megküldött, ezért komolyan vették a fenyegetést. Belső vizsgálatot folytattak le, ebben pedig kiderült, a képek és adatok sok esetben hiányosan beazonosíthatóak vagy egyértelműen manipulálva vannak.

“A legutolsó bizonyítékok a belső vizsgálat során azt tárták fel, hogy a kiszivárgott képek abból az időszakból származnak, amikor a Binance 2017 decembere és 2018 februárja között egy harmadik féllel végeztette el az azonosítást. A képek azonban sok esetben Photoshoppon mentek keresztül vagy más módon módosították őket és nem is egyeztek a saját adatbázisunkban tárolt képekkel. Ráadásul minden kép ami a Binance verifikációs folyamatán keresztül megy egyedi digitális vízjelet kap, mely minden kiszivárgott képről hiányzik.”

A feltételezések szerint a KYC adatokkal és a hamis képekkel csaló számlákat akartak létrehozni a Binance váltónál.

A tőzsde mindent megtesz, hogy a platformon tárolt adatokat biztonságban tartsák. Új KYC rendszert fejlesztettek, mesterséges intelligencia alapú arcfelismerést használnak és a KYC folyamat során tárolt adatokat is új technológiával titkosítják.

Végezetül pedig a Binance a közleményben hozzátette, hogy kárpótlásért az okozott kellemetlenségért, minden olyan ügyfél, akivel kapcsolatosan felmerült az adataival való visszaélés gyanúja, élete végig érvényes VIP számlát kap a Binance platformján.

Zs

“Right now Bitcoin feels like the Internet before the browser.” - Wences Casares

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.