Wojak a blokkláncra megy – NFT projekt 4000 új képpel

Pepe, a béka és a Doge egyedülálló sikere után egy újabb NFT mémgyűjtemény kerül piacra, amely a hírhedt 2010-es mémhez, a Wojakhoz kötődik. A rarewojak.com nevű internetes portál új NFT-gyűjteménye a hírhedt, régi iskola mémjét használta fel a Ritka Wojak NFT-k összeállításához, amit a Solana hálózaton keresztül tesznek közzé.

Ismerd meg a Rare Wojak NFT kollekciót

A Wojak egy 11 éves mém, amely először a Krautchan immár megszűnt platformon jelent meg ahonnan pillanatok alatt elterjedt. Wojaknak számos változata van. A mém „Feels Guy” (magyarul az érző srác) néven is ismert, mivel az emberek a mém közzététele után meg szokták jegyezni: „Tudom, hogy mit érzel, tesó”. Az egyik figyelemre méltó Wojak-változat az „NPC Wojak”, amely olyan személyek vírusos vizuális értelmezésévé vált, akik nem tudnak önállóan gondolkodni. Az „NPC Wojak” mellett ott van a „Coomer”, a „Doomer” és a „Soyjak” verzió is.

Csakúgy, mint Doge és Pepe, a béka, a Wojak is igen népszerű mém a kriptográfiát támogatók körében, és a Wojak változatokat rendszeresen megosztják a közösségi médiában. Például van egy mém arról, hogy egy Wojak elveszti minden pénzét a kriptoeszköz befektetéséből, és végül a mekiben köt ki. Ebben a konkrét mémben Wojak McDonald’s egyenruhát és kalapot visel, szürke bőrén kripto tetoválás látható a karján, és könnyezik, mert visszatért a gyorsétterem lánc grilljéhez.

Most egy nem cserélhető token (NFT) gyűjtemény Wojakkal együtt csatlakozott a blokklánc-ökoszisztémában keringő több ezer NFT-hez. A projekt a rarewojak.com weboldalról származik, és a csapat hivatalos Twitter fiókja a „@rare_wojak”. A gyűjtemény a Solana (SOL) blokkláncon található, és az utóbbi időben a csapat a Discord és más csatornákon osztogatott véletlenszerű Wojak NFT-ket a projekt követőinek.

A kollekció 2021. október 1-én kerül forgalomba a Solana és Candy Machine használatával 24 órán át. Alapvetően a Candy Machine egy onchain protokoll, amely szabályozza a tisztességes árverési folyamatát. A webes portál megjegyzi, hogy 4000 véletlenszerűen generált vektorizált Wojak lesz elérhető 50+ különböző jellemvonással. Ezenkívül videó megjelenését is tervezik az értékesítést követő napokban.

Ez az NFT-projekt az érző srácról, Wojakról szól – részletezi a webhely.

Fáradhatatlanul dolgoztunk azon, hogy újjáépítsük a Wojak karakterét. A végeredmény pedig összesen 4000 véletlenszerűen generált egyedi Ritka Wojak lett, amelyet tetszés szerint birtokolhatsz, kereskedhetsz és használhatsz mostantól. Bár az összes mű technikailag új, mivel újjáépítettük őket, az eredeti varázsa és részletei mindenhol megmaradtak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.