A BitMEX kriptotőzsde szerint erre érdemes odafigyelnünk 2022-ben

A BitMEX kriptotőzsde jelentése szerint idén újabb trendek várhatóak a kriptovaluták világában. Lássuk, mire érdemes odafigyelnünk, hogy még időben beszállhassunk a buliba.

Idén a hölgyek hordhatják a nadrágot?

Ugyan eddig a férfiak domináltak a szektorban, 2022-ben végre a hölgyek lehetnek a főszerepben. Ausztriában például már az elmúlt év végén villámcsapás-szerűen megduplázódott a kriptovaluták birtokló nők száma, arról nem is beszélve, hogy az afgán nők számára az egyetlen kiutat a kriptók jelenthetik. Ha a befektetési szokásokat elemezgetjük, azt le kell szögeznünk, hogy a férfiak még mindig jóval merészebbek a kriptovaluták mélységeiben. Érdemes viszont figyelembe vennünk azt is, hogy hölgyek is egyre kíváncsian figyelik a változásokat, így – ahogyan az a BitMEX kutatói is kiemelték – elképzelhető, hogy idén a nők fogják hordani a nadrágot.

A Solana hősies felemelkedése

A 2021-ben regisztrált majdnem 11100%-os növekedés következtében, a BitMEX jelentése szerint a Solana idén véglegesen megszilárdíthatja pozícióját az Ethereum legnagyobb kihívójaként.

A Solana előnyei a riválisaival szemben már széles körben ismertek. Sokkal gyorsabb és olcsóbb tranzakciókat támogat, mint a legtöbb okosszerződéseket támogató – köztük az Ethereum, a Cardano, a Terra, az Avalanche, a Polkadot és az Algorand – protokoll. Mindez több mint 400 decentralizált appot vonzott a 2020 márciusi mainnet indulása óta” – olvasható a jelentésben.

Legyetek üdvözölve a szektorban, kedves Gamerek!

Mivel a becslések szerint világszerte 3,2 milliárd gamer van, és mivel a mainstream játékfejlesztők világossá tették a blokklánc, valamint az NFT-k bevezetésére irányuló szándékukat, 2022-ben és az elkövetkező években valószínűleg a játékok fognak több százmillió új felhasználót bevonzani a piacra.”

Az elsősorban az NFT-khez kapcsolódó GameFi szektorban a play-to-earn lehetőség tagadhatatlanul megnövelte a játékosok közötti interakciót. A jó hír pedig, hogy az év első felében további fejlesztések és új funkciók várhatók, ami tovább fokozhatja a hangulatot.

A kripto instrumentumok éve

A Fed politikája, amellyel a rohamosan növekedő inflációt próbálja kordában tartani, egyre több befektetőt arra kényszerít, hogy elmélyedjen a kripto instrumentumok univerzumába. A BitMEX úgy gondolja, a kriptovállalatok rohamos felvásárlásai és fúziói ügyesen megreformálhatják a hagyományos pénzügyek világát.