A zöld békás érme szakad, míg ez a zöld kripto dagad

Úgy néz ki a Pepe népszerűségét szinte lehetetlen megtörni, mivel az április közepén listázott token továbbra is képes volt az átmeneti növekedésre.

Írásunk idején a Pepe piaci részesedése megközelíti a 450 millió dollárt. Ami pedig még ennél is megdöbbentőbb, hogy a 24 órás kereskedési volumene az érmének a 125 millió dollárt.

Ez alapján elmondható, hogy a befektetőknek, bár kedvét szeghette a Pepe 74%-os árfolyamcsökkenése, továbbra is kitartanak a békás érme mellett.

A felfűtött befektetési hangulat ellenére azonban könnyen lehet, hogy az Ecoterra, hála izgalmas felhasználási módjának, nagyobb megtérüléssel kecsegtet.

Mi történt idáig a Pepe árfolyamával?

A Pepe szinte felfoghatatlanul rövid idő alatt képes volt meghódítani a teljes kriptoszektort, egyúttal elhozni a mém érmék virágkorát.

Az érme április 18-án vált elérhető a befektetők számára, majd kevesebb mint 3 hét alatt a token értéke a sokszorosára emelkedett. Míg a listázáskor egy PEPE token ára 0.0000003 dollár körül mozgott, addig néhány hét elteltével 2000%-kal magasabb áron lehetett már csak vásárolni belőle.

A csúcs óta eltelt nagyjából egy hónap során a Pepe értéke 75.5%-ot vesztett értékéből, így jelenleg 0.000001 dolláros árszinten lehet hozzájutni.

A listázás óta eltelt idő alatt a Pepe értéke robbanásszerűén megnőtt, így a Pepe jelenleg a 93. legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik a Coingecko adatai szerint.

A hetek óta tartó gyengülés során, bár voltak kisebb javulások, összességében stabilnak lehet nevezni az árfolyamcsökkenési trendet.

Pepe előrejelzés

A Pepe várható árfolyamával kapcsolatban mindenképpen érdemes szem előtt tartani, hogy a mém érmék a kriptoszektor többé részénél is volatilisebbek.

Más szóval, egy negatív technikai előrejelzés alapján is pillanatok alatt 180 fokos fordulatot vehet egy mém érme értéke, látszólag előre nem jelezhető okok miatt. Ezzel kapcsolatban elég ha csak arra gondolunk, hogy egy véletlenszerű Elon Musk tweet a Dogecoin értékét a sokszorosára emelte.

Ennek ellenére egyes mutatók segítségünkre lehetnek azzal kapcsolatban, hogy mire számíthatunk a Pepe jövőbeni értékével kapcsolatban.

pepe usd 1

Ahogy az ábránkon látható, a korai sikert követően bár voltak kisebb kitörések, egy folyamatosan csökkenő sávba kerül a Pepe árfolyama. Ezt a hatást alátámasztja az érme kereskedési volumenének alakulása.

Míg korábban a befektetők szinte elkapkodták a tokeneket, addig a csúcs elérése óta napról napra csökken a 24 órás kereskedési volumen.

Ezt a folyamatot igazolja a Pepe relatív erősségi indexe (RSI), illetve a konvergencia-divergencia mozgóátlag (MACD) alakulása.

pepe macd elemzes

Az MACD értéke a mostani erősödés után elérte a túladott zónát, így valószínűleg további csökkenéssel lehet érdemes számolni.

Ezen felül az RSI értéke, bár minimális időre pozitív zónába került, a negatív kilátások hamar visszatértek.

Összevetve a mostani piaci hangulatot, az érme körül egyre gyorsabban csökkenő érdeklődést, illetve technikai jelzőket egészen 0.0000008 dolláros szintig eshet vissza a Pepe értéke.

A zöld projekteké a jövő

Ahogy az látható, a Pepe árfolyamára a jelek szerint túl sok jó nem vár. Ennek az elsődleges oka az, hogy a felhasználási mód nélküli érmék esetében szinte mindig átmeneti sikerekről lehet beszélni.

Pontosan ezért, ha hosszú távú projektet keresel, amivel a Pepe sikerét is túl lehet szárnyalni, abban az esetben mindenképpen olyan kezdeményezéseket érdemes megfontolni, melyekre a jövőben is szükség lesz.

Erre pedig a legjobb példát a zöld kriptoprojektek szolgáltatják.

Nem nehéz belátni, hogy azon projektek, amik a legnagyobb ökológiai problémákra is képesek megoldást kínálni, egyértelműen komoly sikerekre számíthatnak.

Az Ecoterra pedig pontosan ezt kínálja.

Tanulj, keress és cselekedj zölden az Ecoterra segítségével

Az Ecoterra egy zöld kriptoprojekt, mely a natív $ECOTERRA érmék segítségével képes lesz jutalmazni azokat, akik különböző termékeket újrahasznosítanak.

A gyakorlatban ezt úgy kell elképzelni, hogy a felhasználók elviszik az újrahasznosítani kívánt termékeket egy újrahasznosító automatához.

Használat előtt az Ecoterra mobilalkalmazásával le lehet olvasni a termékek vonalkódját. Amennyiben valamelyik termék az Ecoterra partnerei között szerep, úgy látni lehet, hogy mennyi Ecoterra érme szerezhető a visszaváltással.

Ezek után el kell végezni az újrahasznosítást, majd a kapott számlát lefotózni a mobilalkalmazás segítségével. Ezt követően pedig azonnal jóváírásra fognak kerülni a megszerezhető tokenek.

ecoterra kripto

Ahogy az látható az ökoszisztéma legfontosabb részét a mobilalkalmazás fogja alkotni.

Ennek segítségével a profilodon keresztül pillanatok alatt ellenőrizheted, mekkora mennyiségben váltottál vissza különböző anyagokat, láthatod a megszerzett $ECOTERRA érméidet, és elérheted a piacteret.

Utóbbin keresztül ha úgy döntesz el is költheted különböző digitális és valós termékekre az érméidet. Lehetőséged lesz például erdőtelepítéseket vagy különböző zöld szervezetek támogatni, vásárolhatsz oktatóvideókat vagy akár valós, környezetbarát termékekhez is hozzá fogsz tudni férni.

Ami pedig még ennél is izgalmasabb, hogy az Ecoterra rendelkezni fog egy másik piactérrel, a vállalatok számára.

Ez a felület képes lesz összekötni az újrahasznosítást végző cégeket különböző gyártókkal, így utóbbi közvetlenül vásárolhat különböző kriptopénzekért cserébe feldolgozott alapanyagokat.

Vagyis az Ecoterra egy olyan önellátó gazdasági modellt alkotott meg, amiben úgy tud mindenki profithoz jutni, hogy közben hatalmas lépéseket tesz a környezet megóvása érdekében.

Sőt, az Ecoterra-közösség tagjai akár a saját napelemükkel is tudnak majd érmékhez jutni.

Abban az esetben, ha az otthonod rendelkezik napelemmel, csak be kell olvasnod az Ecoterra alkalmazásával a villanyszámládat. Ezt követően pedig a zöld törekvéseidért cserébe rendszeresen kaphatsz majd jutalmat.

Nézd meg az EcoTerrát

Az Ecoterra előértékesítése hamarosan lezárul

Írásunk idején az Ecoterra fejlesztői az $ECOTERRA érmék eladásával összesen 4.85 millió dollárt gyűjtöttek. Mivel az összegyűjteni kívánt teljes összeg 6.7 millió dollár, ezért aki csatlakozni szeretne, annak nincs vesztegetni való ideje.

A mostani, 8. előértékesítési szakaban az érmék ára 0.00925 dollár, azonban a listázáskor már csak 0.01 dollárért lehet beszerezni az $ECOTERRA-t. Vagyis még így is közel 10% hozamra lehet szert tenni, egészen rövid idő alatt.

Ennél viszont minden bizonnyal jelentősen nagyobb hozamot is tudnak szerezni azok, akik hosszabb távon gondolkodnak.

Láthatóan az Ecoterra tökéletesen képes lesz megfelelni a modern, környezetvédelmi elvárásoknak. Éppen ezért a listázás utáni évek során valószínűleg egyike lehet a legnagyobb zöld kriptoprojekteknek.

ecoterra csapata

A várható értékével kapcsolatban pedig több szakértő is egyetért abban, hogy rövid időn belül az érme értéke a tízszeresére is emelkedhet.

Ha csatlakozni szeretnél, csak kapcsold össze a kriptotárcádat az előértékesítési felülettel, majd válaszd ki a számodra alkalmas fizetési módot. ETH és USDT mellett lehetőség van bankkártyát is használni.

Ezt követően csak add meg, hogy mennyi érmét szeretnél vásárolni, majd az adataid ellenőrzése után kattints a vásárlás gombra.

Amennyiben fontos számodra a környezetvédelem, és szeretnél részesévé válni az egyik leggyorsabban fejlődő ágazatnak, abban az esetben az Ecoterra-t neked találták ki.

Látogass el az Ecoterra weboldalára, és ismerd meg a páratlan zöld ökoszisztémát, még ma!

Nézd meg az EcoTerrát

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**