Az Anonymous hackercsoport tokent ad ki „a Musk és Kína elleni harc érdekében”

Az Anonymous néven ismert decentralizált hackercsoport elindítja az Anon Inu nevű kriptotokenét a Binance Smart Chain-en (BSC).

A tokent bejelentő YouTube-videóban az Anonymous csoport egyik tagja azt állítja, hogy Anon Inu token központi szerepet játszik az Elon Musk és Kína elleni harcban. De hogy ezt hogyan teszi majd, egyelőre nem világos.

„Hisszük, hogy a kripto ideje csak most jön el. Úgyhogy kiadtuk az Anon Inu tokent, egy új DeFi közösségi tokent, különféle beépített segédprogramokkal. Amellett, hogy a mémháborúban Elon Musk ellen harcol, a token Kínával is harcolni fog a kriptoháborúban.”

Ugyanaz az az Anonymous, mint 2003-ban?

Az Anonymous hackerek és aktivisták csoportja, akik 2003-ban váltak ismertté a 4chan üzenőfalán. Az emberi jogok, az autonómia, a zsarnokság elleni küzdenek, és az emberi társadalom mellett állnak.

A tagok Guy Fawkes maszkok viselésével különböztetik meg magukat, amint a képregényben és a V mint vérbosszú című filmben.

A csoport az Egyesült Államok, Izrael, Tunézia és Uganda kormányzati szervei ellen már korábban hajtott végre kibertámadásokat. Valamint olyan vállalatok ellen, mint a PayPal, a Mastercard, a Visa és a Sony.

Az FBI 2011-ben igen közel férkőzött a csoporthoz, ami egy LulzSec nevű kulcsember letartóztatásához vezetett. Azóta az Anonymus támadások mértéke és gyakorisága csökkent.

„A csoport általi követelések csökkenése a 2011 utáni években találgatásokhoz vezetett. Valószínűleg a tagok nagyobb óvatossága arra késztette a főbb játékosokat, hogy háttérben maradjanak. A csoport azonban továbbra is kihirdeti intézkedéseit és figyelmeztetéseket ad ki hivatalos weboldalán és Twitter-fiókján keresztül.”

Nyolc hónappal ezelőtt az Anonymous megnyitott egy YouTube-csatornát, amelyet furcsa módon engedélyeztek. Eddig öt feltöltés történt, amelyek közül az egyik üzenetet Elon Musknak címeztek, válaszul a Bitcoin energia FUD-ban betöltött szerepére.

Mit csinál az ANON INU kriptotoken?

Az Anon Inu webhelye több részletet tartalmaz a tokenről. DeFi-tokenként jellemzik, amely pénzt gyűjt az állatmenhelyek számára, és a tulajdonosoknak tokenégetéseket és jutalmakat ajánl a tranzakciós díjak 5%-os elosztása révén.

“Az ANON INU célja, hogy birtokosait boldoggá tegye Defi tokenként, amelynek három funkciója van: manuális égetések, likviditásnövelés és a birtokosok közti szétosztás.”

Az ütemterv áttekintése a műszaki upgrade-ek egyértelmű hiányát mutatja. Ehelyett úgy tűnik, hogy Anon Inu fejlesztői a marketingre összpontosítanak, például az influencerek beiktatására és az olyan összesítő oldalakra való feljutásra, mint a CoinMarketCap. Az OpenSea-n keresztül érkező NFT-k is hamarosan megjelennek.

Az Anon Inu token 1 kvadrillió (1 000 000 000 000 000) teljes kínálattal rendelkezik. Ez szűkösség szempontjából erősen korlátozza az árértékelés lehetőségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.