Hatalmas nyáreleji bitcoin esemény készül Prágában

Hamarosan elstartol a szervezők állítása szerint “Európa legnagyobb” bitcoin bulija az 5 óra vonatozásra elterülő bohém fővárosban kerül megrendezésre. Csehország ugyanis a bitcoinisták egyik legbarátibb városa.

Az ország ad otthont a világ legrégebb bányászpooljának, a világ első hardvertárcájának (Trezor), és a világ legnagyobb bitcoin ATM gyártójának (General Bytes) bölcsője (van hova felnőnünk Magyarországon).

A BTC Prague Conference & Expo június 8-10. között több mint száz előadóval, köztük Michael Saylor, a MicroStrategy társalapítójával, valamint Adam Back, a BlockStream vezérigazgatójával várja az érdeklődőket. De a fellépők között felbukkan Saifedean Ammous közgazdász neve is, aki még 2018-ban adta ki angol nyelven a Bitcoin Standard – A központi bankok decentralizált alternatívája című művét (magyarul is olvasható), amelyben a 2008-ban létrejött Bitcoin történetét és annak hagyományos pénzügyi rendszerekre gyakorolt hatását meséli el. A kiállítótérben szintén több mint száz kriptovaluta vállalattal találkozhatunk, majd tízezer résztvevővel koccinthatunk a bitcoin hálózat egészséges működésére.

Mire számíthatsz a prágai eseményen?

A konferencia célja, hogy elősegítse a bitcoin elfogadását és összehozza a kriptovaluta közösséget. A szervezők ígérete szerint – új kapcsolatoknak és ötleteknek teret adva – a rendezvény légköre inkább barátságos, mintsem üzleti hangulatú lesz. Az eseményre a világ minden tájáról érkeznek majd bitcoinisták, akik bár jártassak az iparágban, most mélyebb betekintést nyerhetnek a szektor működésébe és hasonlóan gondolkodó emberekkel találkozhatnak. De persze lesznek olyanok is, akik még csak ismerkednek a Bitcoinnal – számukra egyébként külön workshopokkal készülnek, ahol az érdeklődők különböző kriptovaluta szolgáltatásokat próbálhatnak ki.

A szabadság, az egyenlőség és a decentralizált közösség nevében lesz itt minden: tanulás, onboarding, networking, meg persze közös kocsmatúrák. A BitcoinBázis csapata már biztosan ott lesz és élőben közvetíti majd az eseményt; ha viszont Te sem akarsz lemaradni az év egyik legizgalmasabb Bitcoin konferenciájáról, kattints ide és szerezd be elővételes jegyedet extra kedvezményesen!

Ha egy előadó, program, vagy maga a rendezvény felkeltette a figyelmedet, kövesd be a BitcoinBázis közösségi média felületeit, hogy első kézből értesülj a konferencia eseményeiről:

Twitter: https://twitter.com/bitcoinbazis
Instagram: https://www.instagram.com/bitcoin_bazis/
Tiktok: https://www.tiktok.com/@bitcoinbazis.hu

HASZNÁLD A BITCOINB PROMÓCIÓS KÓDOT ÉS 10% KEDVEZMÉNYBEN RÉSZESÜLSZ JEGYVÁSÁRLÁSKOR!

Ízelítők az eddigi Bitcoin konferenciákról, melyeken mi is részt vettünk: