Károly herceg és a blokklánc: nagyon érdekes fejlesztés

  • 27
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

A brit uralkodócsalád kékvérű sarja, Károly herceg szerint a blokklánc egy érdekes fejlesztés, nyilatkozta egy ‘közönségtalálkozó’ keretében Berlinben.

Károly herceg berlini látogatása során a Brandenburgi Kapu előtt sétafikálva üdvözölte a ‘Hohenzollern alattvalókat’, ahol egy Twitteres kriptoközösségi tag kérdésére adott először zavart választ.

“Mit gondolsz a bitcoinról? Blokkláncok, bitcoin, kriptopénzek?” Kérdezte Károly hercegtől a bámészkodó.

0.28 bitcoinra van szükséged, hogy a világ következő elitjébe tartozz.

Elsőre nem jutott eszébe mi a csudáról is kérdezősködik a Twitterező, de pillanatokkal később kigyúlt a mécses:

“Blokklánc…nagyon érdekes fejlesztés.”

Károly herceg válaszával nem kerültünk közelebb, de ha minden egyes kriptoközösségi tag celebek, politikusok, szakemberek, nemesi családok tagjainak szegezné a kérdést, akkor egy fokkal közelebb jutnánk ahhoz, hogy a befolyásos fejeket is átfújja a pénztechnológiai változás előszele.

Az Egyesült Királyság egyébként meglehetősen konzervatívan közelíti meg a kriptodevizákat és bár a szigetország hemzseg a blokklánc/ICO/pénzügy-technológiai startupoktól, a Brexit jelentette kiszámíthatatlanság e cégek maradását kétessé teszi.

Visszatérve a bulvárra, Károly herceg nem az első, aki ilyen-olyan formában kapcsolatba kerül a kriptókkal. Múltkor például Kim Kardashian kapta meg élete első Bitcoinját Matthew Roszaktól egy pókerverseny szünetében. Idehaza, a bitcoin-láz idején pedig a celeb Berki Krisztián gondolta azt, hogy ideje belevágnia egy innovatív kriptogazdasági szolgáltatás hirdetésébe. Nem is akárhogy sikerült rajtolnia, máris egyből egy hétmérföldes átverés, az Invia World hirdetésébe kezdett, amit azóta jól elmeszelt az osztrák pénzfelügyeleti hatóság. Floyd Mayweather bokszoló is hasonló sorsra jutott, csak ő éppenséggel egy átverős ICO-t reklámozott.

Kövess minket Facebookon és Twitteren is. Értesülj első kézből a friss kriptós hírekről!

Kövess minket Facebook, Instagram és Twitter oldalainkon, hogy mindenről percre pontosan értesülj.😉

-VM-

Citizen of the world. Ms. Brightside. YNWA.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.